Luisteren naar de fluisteringen van je ziel

januari 23, 2024

Delen:

Hoe is het voor jou om te kiezen?

Wist je dat als je afstemt op jouw ziel, dat je altijd het antwoord krijgt wat je mag kiezen? Als je mij dit een aantal jaar terug zou vertellen dan dacht ik niet dat dat voor mij was weggelegd. Ook al was ik echt wel al bezig met spiritualiteit en het volgen van mijn intuïtie.

Ik noemde mijzelf en alle stemmen in mijn hoofd. Mevrouwtje Wik en Weeg. Weegschaal als horoscoop zorgde helemaal voor die identiteit. Dat ik geen keuzes kon maken. Dat ik altijd maar twijfelde en het uitstelde. Want ik durfde niet te kiezen. Ik was bang om te kiezen. Want wat als ik kies voor het verkeerde.

Tot dat ik leerde kiezen voor mezelf. Kiezen voor mezelf omdat ik er zelf beter van zou worden. Wattt ik er zelf beter van zou worden?? Ben je gek ofzo? Dat is toch egoïstisch?!

Nee zeggen tegen een ander is JA tegen jezelf.

Ik ben gaan oefenen. Oefenen met JA zeggen tegen mezelf. Oefenen met JA dit is wat ik wil in het leven en JA daar mag ik keuzes voor maken. Keuzes die mij brengen bij iets wat goed voor mij is.

Vaak is het zo dat de mind ons tegenhoudt. De praktische overwegingen, het kan niet, geen tijd, geen geld, geen oppas, geen vrije dagen etc. En het zijn vaak besluiten die ons doen dwingen om ‘moeilijke’ gesprekken aan te gaan. Omdat het over onszelf gaat. We doen iets vanuit zelfzorg.

In het begin voelde het ‘Living on the edge’. En hoe groter de beslissingen worden, hoe meer je dat voelt.

Zo maakte ik aardig wat grote beslissingen de afgelopen jaren, puur uit zelfzorg, puur omdat ik hou van mezelf. Omdat ik het waard ben.

Wat ik heb geleerd, als je een échte keuze maakt en daarbij blijft:

💫Dan is het hele universum met jou en wordt alles praktisch voor jou geregeld

💫 Alles zal zich ontvouwen zoals jij wil 

💫Dromen niet bedrog zijn 

💫Dromen zijn jouw realiteit 

💫Dat het steeds sneller gaat

💫 Dat de verwondering en verbazing steeds weer aanwezig is 

💫En dat het vertrouwen in jezelf alleen maar groter wordt. 

Lief mens, welke keuze maak jij voor jezelf? Die misschien spannend is maar wel de beste voor jou?

Mijn grootste keuze was om alleen nog maar te doen wat mij JOY geeft en daar mezelf volledig aan te verankeren. En te vertrouwen dat alle randzaken dan komen.

En onderdeel van die droom, deel ik graag met jou! Want dromen zijn niet bedrog, ze zijn onderdeel van de realiteit. Hieronder allemaal dromen, die uitkomen.

Op 16 maart is zo’n dag, waarbij we connectie leggen met jouw ziel. Die prachtige ziel die jouw hele leven met je mee reist en jouw innerlijke gids is. 

Het Breath & Soul Day Retreat, een dag waar je thuiskomt bij je ziel 🙏

Op 16 maart is zo’n dag, waarbij we connectie leggen met jouw ziel. Die prachtige ziel die jouw hele leven met je mee reist en jouw innerlijke gids is. 

Het Breath & Soul Day Retreat, een dag waar je thuiskomt bij je ziel 🙏 Alle info omtrent dit mooie retreat kan je HIER vinden.

P.s. laatst werd ik uitgenodigd door de Van Overleven naar Leven Podcast, je luistert het gesprek HIER. Misschien inspireert het je.

Berichten

Meer Nieuws

X