Grote dromen worden realiteit, er komt een 2 daags retreat aan!!

januari 18, 2024

Delen:

2 daags retreat

Stel jezelf eens voor, hoe zou het voor je zijn om volledige connectie te hebben met wie jij bent. Volledig kunnen ZIJN wie jij bent. Volledig in verbinding te staan met wie jij bent.

Tijdens het Connect to Be Retreat, dit mega cadeau aan jezelf mag je dit gaan ervaren.

Sluit je ogen eens.. en beeld je eens in..

Je rijdt van de snelweg richting een N weg, je gaat langzamer rijden. Er is minder verkeer, je mag niet harder gaan. Het vertragen begint. Alles wordt minder, minder auto´s, minder huizen, minder mensen. Minder ruis. Minder doen.

Meer stilte, meer natuur, meer ZIJN. En dan kom je aan op een plek, in het niets. En in het alles. Want alles is daar. Alles is hier te vinden. In jou.

Ik nodig je uit om je schoenen uit te doen en de aarde te voelen, moeder natuur volledig tot je te nemen. De energie die voor jou beschikbaar is. Er hoeft niets meer tussen beide te komen.

Je loopt over het gras richting een prachtige plek, waar het vuur brandt, waar het warm is. Waar de bloemen bloeien en de vogels fluiten. Waar de lucht schoon is en het land vrij.

Kom maar aan op deze plek, land maar.

Deze twee dagen neem ik je mee in een prachtige reis, waar je je verbind om te zijn. Te zijn met jouw essentie, jouw ware ik.

Een magisch samenzijn, met een groep mensen die in verbinding wil zijn. Ik nodig je uit in de yurt, die voelt als baarmoeder, veilig en warm. Een plek waar alles teruggaat naar de kern. Naar de basis, niet meer en niet minder.

Het programma is nog in wording want vanuit flow is hoe het ontstaat, vanuit die magische plek waar de creatiekracht zich ontvouwt.

Uiteraard geef ik je een tipje van de sluier welke onderdelen voorbijkomen..

Lees HIER verder over deze magische twee dagen!

De kaart verkoop is nu gestart en ik verwelkom je met open armen.

Heel veel liefs, Merel

Berichten

Meer Nieuws

X