Over Breathing Inn

Over Breathing Inn

Merel Burger

Oprichter van Breathing Inn, waar ik een plek heb gecreëerd waar jij op adem mag komen.

Ik neem je graag mee in mijn verhaal..

Mijn pad van zelfontwikkeling startte ruim tien jaar geleden. De baan waar ik in zat stond eigenlijk mijlen ver van mij af, waardoor ik veel stress ervaarde. Nadat mijn vader jaren kanker had gehad gingen mijn ouders scheiden. Ik zat in een toxische relatie, met de ander. Maar vooral met mezelf. Dit uitte zich in jarenlange lichamelijke klachten waar ik nog meer stress van ervaarde en streng op mijn dieet ging letten.  Achteraf kwam ik er pas achter dat ik enorm werd getriggerd in mijn oude verwondingen, die ik in mijn jeugd had opgedaan.

Anders heb ik mij altijd gevoeld. Spiritualiteit was bij ons thuis al vroeg aanwezig, maar ik was een rebels puber dus ik zette mij daar ook tegen af. Ik was op jonge leeftijd al vegetarisch wat ook gek was in die tijd. Mij was geleerd om altijd nieuwsgierig te zijn en de waarom vraag achter iets te stellen. Wat voor velen irritant was. Ik ging discussies niet uit de weg. En dit liep vaak uit op ruzie, dit was immers mijn voorbeeld geweest. Toch ben ik mij gaan confirmeren aan wat men van mij vroeg. Al deed ik het wel vaak op mijn eigen manier. Het keurslijf wrong.

Die eigenzinnigheid ben ik gelukkig gaan omarmen, het is mijn innerlijk weten die diep van binnen de weg weet. Ik weet wat ik in mij heb en wat ik de wereld te bieden heb. Het is mijn grootste kracht.

Experience

Lorem ipsum dolor sit amet

Future

Lorem ipsum dolor sit amet

Awards

Lorem ipsum dolor sit amet

Passion

Lorem ipsum dolor sit amet

Breathing Inn - Merel Burger

Mindfullness, de tao en kundalini yoga mij geholpen in het stukje zelfacceptatie. Ik eerst en dan de ander. Het please gedrag werd omgedraaid.  De liefde voor mezelf is enorm gegroeid door écht tijd met mezelf door te brengen, onder andere in de vorm van yoga en de vele retraites die ik bezocht heb. Het liefst in stilte. Want in stilte zijn antwoorden te vinden. Elke keer een waar cadeau aan mezelf.

Kundalini yoga heeft mijn innerlijk weten en vitaliteit enorm versterkt en verhoogd. En kwam ik in contact met de verschillende ademhalingstechnieken die daarbij worden beoefend.

Mijn ademhaling is voor mij de meest belangrijkste tool geworden in mijn leven. Het is mijn kompas, mijn barometer.

Mijn werkachtergrond ligt in de sales en HR waar het prestatie- en ambitieniveau hoog lag. Het inspireren van anderen en werken met mensen was ik goed in. Tijdens mijn werk als vitaliteitsadviseur is mijn passie voor een vitaal leven alleen maar gegroeid. Het bleef een uitdaging om authentiek te blijven aan mijzelf. Werken voor iemand anders droom was ik klaar mee. Al lang voelde dat ik het zelf mocht gaan doen, helemaal leven en werken vanuit mijn zielsmissie.

Na de transformatie van vrouw naar moeder in het jaar 2021 waar ik moeder mocht worden van een prachtige zoon. Voelde ik dat ik mocht losbreken en terug mocht gaan naar mijn essentie. Mijn ademhaling heeft er namelijk voor gezorgd, dat ik altijd terug mag naar mijn essentie. SO HERE I AM.

Tijdens mijn ademcoach opleiding die ik gevolgd heb bij Lars Faber. Heb ik mogen ervaren hoe ontzettend bijzonder het is om door middel van je ademhaling je op plekken komt in je herinnering die je misschien wel hebt uitgewist, nooit hebt willen voelen en weggestopt. Het geeft zo ontzettend veel perspectief, ruimte en heling.

Ademwerk heeft mij gebracht bij wie ik in essentie ben.

Waarin ik echt ben gaan voelen, wat ik nodig heb en waar mijn grenzen en behoeftes liggen. Wie ik ben en wat ik nodig heb als mens. Het heeft mij naar mijn innerlijke stem gebracht, dat meisje in mij die altijd aanwezig is. Dat meisje dat als kind niet voldoende in haar behoeftes is voorzien. Nu kan ik voor haar zorgen vanuit een volwassen perspectief. Ook ik word nog dagelijks getriggerd, maar ik weet nu het gesprek met haar aan te gaan en haar vanuit een liefdevolle zachtheid aan te spreken en voor haar te zorgen.

Helemaal nu dat ik zelf moeder ben, zie en weet ik hoe ontzettend lastig die rol is. Ik weet wel dat ik die liefdevolle en veilige bedding kan geven, omdat ik mijzelf die liefdevolle bedding kan geven.

Ik ben het type practise what you preach. Ik ben down to earth maar voel, weet en zie van alles.  Tijdens mijn sessies maak ik gebruik van verschillende technieken, die jou ondersteunen in jouw proces. Ik laat mij elke keer inspireren wat zich aandient en voel intuïtief aan wat nodig is.

Met alle liefde loop ik met jou mee op het pad richting jouw essentie. Je zal merken, dat de essentie het pad is en niet het doel op zich.

Het is een continue verandering van het leven, het balanceren daarin en het accepteren en zijn met alles wat daarbij komt kijken.

Anderen gingen je voor: 

our team

The Crew

Lauren Catic

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

confident-young-woman-using-a-tablet-in-her-home-o-PAP4V2Y.jpg

Brianna Cole

Sales

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sam Smith

Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

History

Where it all began

Not so long ago...

Ut a nulla metus. Quisque placerat, velit aliquet eleifend sodales, magna eros viverra lectus, ut ultrices sem elit condimentum sem. In sem lectus, sagittis auctor varius et, fermentum quis mi. 

Then we evolved...

Ut a nulla metus. Quisque placerat, velit aliquet eleifend sodales, magna eros viverra lectus, ut ultrices sem elit condimentum sem. In sem lectus, sagittis auctor varius et, fermentum quis mi. 

Mijn missie

Mijn missie is jou om te leren voelen en ervaren wie je bent en te zijn wie je altijd al was. Zodat je volledig mag leven.

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt

Ontwikkeld door AtSea Design & Media

X