Over Breathing Inn

Over Breathing Inn

Merel Burger

Mijn naam is Merel Burger, de persoon achter Breathing Inn; een plek om op adem te komen. De afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd van mijn ademhaling. Het is voor mij de meest belangrijkste tool geworden in mijn leven. Iets wat voor bijna iedereen vanzelfsprekend is maar waar heel veel mensen niet bewust van zijn wat het met een mens kan doen.

Ik kan je helpen om jouw energie terug te krijgen met je ademhaling als tool.
Jouw ademhaling is de sleutel tot een vrij leven, bevrijd van blokkades in je lichaam, ontdaan van stress en gevuld met teugen vol met levensenergie. Jouw ademhaling kan je helpen om te voelen zonder te vinden.

In het verleden heeft het werkwoord ‘moeten’ veel druk gelegd in mijn leven. Vanaf jongs af aan moest ik van alles. Ik moest een bepaald soort persoon worden met druk van de buiten wereld, in een keurslijf waarin ik niet mocht bloeien, maar geblokkeerd werd door het systemische leven. Mijn aandacht ging uit naar andere dingen. Ik wilde ontdekken en rebels zijn, ‘nee’ zeggen en geen ‘ja’ knikken.

Experience

Lorem ipsum dolor sit amet

Future

Lorem ipsum dolor sit amet

Awards

Lorem ipsum dolor sit amet

Passion

Lorem ipsum dolor sit amet

Breathing Inn - Merel Burger

Waarom is het zo belangrijk dat we moeten voldoen aan die norm, die ooit door iemand is gesteld? We zijn toch al goed genoeg als we geboren worden? We zijn toch al volmaakt?

Later mogen we dingen weer afleren; gewoontes en patronen die ons zijn opgelegd en gedrag wat ons is aangeleerd. En ja, vaak ook door onszelf.
In mijn zakelijke leven gaf ik ook graag mijn eigen draai aan het werk, vanuit een transparante en oprechte wijze. Ik heb jaren in sales gewerkt waar het prestatie- en ambitieniveau hoog lag. Tijdens mijn werk in de arbodienstverlening en als vitaliteitsadviseur is mijn passie voor een vitaal leven alleen maar gegroeid. Soms uit de bocht gevlogen maar waarbij ik altijd authentiek bleef aan mijzelf. Het keurslijf knelde en na de transformatie van vrouw naar moeder in het jaar 2021, voelde ik dat ik mocht los breken en terug mocht gaan naar mijn kern. Mijn ademhaling heeft er namelijk voor gezorgd, dat ik altijd terug mag naar mijn kern. So here I am.

Tijdens mijn opleiding The Breath Work Coach ~ The Wounded Healer. Heb ik mogen ervaren hoe ontzettend bijzonder het is om door middel van je ademhaling je op plekken komt in je herinnering die je misschien wel hebt uitgewist, nooit hebt willen zien of nooit hebt afgemaakt. Het geeft zo ontzettend veel perspectief, ruimte en heling. Lees deze blog om te kijken of dit iets voor jou is. Ademwerk it’s like magic 

Ademwerk heeft mij gebracht bij wie ik in essentie ben, ik heb genoeg coach sessies gehad die mij fantastisch hebben geholpen en mijn gedachtes hebben leren kalmeren en accepteren. Maar ademwerk heeft mij in mijn lichaam gebracht, op cel niveau heling gegeven. Waarin ik echt ben gaan voelen, wat ik nodig heb en waar mijn grenzen en behoeftes liggen. Wie ik ben en wat ik nodig heb als mens. Het heeft mij naar mijn innerlijke stem gebracht, dat meisje in mij die altijd aanwezig is. Dat meisje dat als kind niet voldoende in haar behoeftes is voorzien. Nu kan ik voor haar zorgen vanuit een volwassen perspectief. Ook ik word nog dagelijks getriggerd, maar ik weet nu het gesprek met haar aan te gaan en haar vanuit een liefdevolle zachtheid aan te spreken en voor haar te zorgen.

Mijn ervaring met bewust ademen heb ik opgedaan en verkregen tijdens het volgen van jarenlange kundalini yoga practises, de invloeden van de TAO en het leren toepassen van de principes van mindfulness en hypno birthing.

Ik ben ontzettend trots dat ik dit prachtige werk mag doorgeven en anderen mag inspireren naar een pad van heel wording.

Deze mensen gingen je voor:

Eleanora:

Na een heftig jaar, vertroebeld door rouw en verdriet in combinatie met de op mij zwaarwegende Corona perikelen, leek de emotional release sessie met Merel mij een logische keuze. Met een open blik en een open geest ging ik de sessie in, niet wetende wat mij te wachten stond. Zonder al te veel in te wijden over het hoe, was deze ervaring voor mij zo ontzettend inspirerend. Alle emoties die in mij zaten kwamen naar buiten, met een traan en een lach. Ik voelde me bevrijd, ontdaan van maskers, ik was heel dicht bij mijn kern gekomen. Merel kon het met haar fijne energie en aanpak bij mij los maken. Er gonsde maar één woord door mij: wauw.

Merel is in staat om tijdens je meest kwetsbare en intieme moment er toch voor te zorgen dat je je veilig voelt waardoor je je ook daadwerkelijk kan overgeven aan de ervaring. Wat een geweldige sessie, met zoveel effect ook nog dagen erna. Een absolute aanrader, ga die reis met Merel aan, geef je over en eindig je sessie met één woord: wauw.

Bianca:

Ik heb veel gehad en geleerd tijdens de 1-1 ademsessie. Gaf mij juiste tools om aan de hand van mijn ademhaling ontspanning te vinden en op hoog niveau in sport te presenteren. Merel is erg fijn en open persoon. Veel dank!

Milou:

Zodra je Merel ziet, weet je dat het goed zit; een open, warm en liefdevol persoon. In de sessies die ik heb gedaan heb ik mij op m’n gemak en professioneel begeleid gevoeld. Echt even tijd en ruimte om (letterlijk) op adem te komen of zelfs trauma’s los te weken. Absolute aanrader!!

our team

The Crew

Lauren Catic

Advertising

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

confident-young-woman-using-a-tablet-in-her-home-o-PAP4V2Y.jpg

Brianna Cole

Sales

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sam Smith

Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

History

Where it all began

Not so long ago...

Ut a nulla metus. Quisque placerat, velit aliquet eleifend sodales, magna eros viverra lectus, ut ultrices sem elit condimentum sem. In sem lectus, sagittis auctor varius et, fermentum quis mi. 

Then we evolved...

Ut a nulla metus. Quisque placerat, velit aliquet eleifend sodales, magna eros viverra lectus, ut ultrices sem elit condimentum sem. In sem lectus, sagittis auctor varius et, fermentum quis mi. 

Mijn missie

Mijn ademhaling heeft mij geleerd om te voelen wie ik ben en te zijn wie ik altijd al was. Ik help jou ervaren wie je in essentie bent en de plek te vinden in jezelf om op adem te komen. Ademhaling vertelt je een verhaal, jouw verhaal.

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt

X