GRATIS ONLINE MASTERCLASS The Feminine Breath

februari 27, 2024

Delen:

Hi lieve vrouw,

Ik nodig jou met heel mijn hart uit voor een GRATIS ONLINE MASTERCLASS over The Feminine Breath Circles.

Een masterclass die jou laat ervaren wat deze prachtige reeks met 3 cirkels en 1 online sharing voor jou kan betekenen.

Je gaat dus al direct ervaren hoe jij je liefdevol bewustzijn kan vergroten, je vrouwelijke energie kan laten stromen en gaan staan voor jouw waardigheid als vrouw.

Deze Masterclass is een introductie op The Feminine Breath Circles die start op 10 maart en de masterclass is dus gratis bij te wonen.

De Masterclass duurt ongeveer een uur en kan jij jezelf onderdompelen in een moment voor jezelf waar je jouw ademhaling als tool mag gebruiken om die vrouwelijke energie te gaan laten stromen in je lichaam.

Dus ben jij die vrouw die al vaak e-mails van mij voorbij zien komen over The Feminine Breath Circles en twijfel je of dit iets voor jou is? Kom dan vooral de energie ervaren.

Heb je het niet eerder voorbij zien komen? En nieuwsgierig? Klik dan vooral op de link hieronder en meld je aan.

Als je er niet bij kan zijn, achteraf is er een reply beschikbaar, en krijg je sowieso toegestuurd als je de aanmelding doet. Uiteraard is LIVE bijzijn op en top ervaren hoe deze energie voor jou kan uitwerken.

Meld je aan via deze LINK en je ontvangt donderdag 2 uur voor de masterclass de link naar de ONLINE meeting. Check vooral je spambox 😉

Zie ik jou a.s. donderdag om 16.00 uur lieve vrouw?

Voel je welkom!

Berichten

Meer Nieuws

X