maart, 2024

10ma2:00 pm4:30 pmThe Feminine Breath Circles~ Reeks van 3

Event Details

Versterk jouw vrouwelijke energie en ga staan voor jouw waarheid.

Van hard en streng zijn naar een zachte en liefdevolle blik naar jezelf.

Je stapt uit de controle en kan gaan leven in overgave.

The Feminine Breath, jouw vrouwelijke energie door je heen laten stromen met jouw ademhaling.
Ik neem je mee in een verbindende dans wat je hart laat spreken, waarin de adem, jouw sensualiteit naar boven haalt. Jouw vrouw zijn. Jouw waarheid durven laten horen, precies wie jij bent.
We delen en helen samen. In de groep. Precies dat brengt jou omhoog. Zodat je mag stralen, zodat je mag staan voor wie jij bent.

The Feminine Breath Circles zijn 3 fysieke bijeenkomsten en 1 online sharing moment, met een vaste groep met vrouwen. Er komen prachtige mooie elementen voorbij zoals ademwerk, stembevrijding, cacao in ceremonie, lachmeditatie, verbindende dans voor het openen van je hart, spiegelen, leren leven vanuit liefdevol bewustzijn en verlangen.

Tijdens elke bijeenkomst maken we een ademreis met de verbonden ademhaling, een krachtige ademtechniek die jou laat ervaren wat er in jou zit. Wat naar buiten gebracht mag worden. Op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau kan je een enorme shift ervaren.
De connectie met heling ontstaat waardoor je leven steeds meer vanuit je authentieke vrouwelijke zelf kan ontstaan. Vanuit flow. Vanuit zachtheid. Vanuit de dans die het leven heet.

WAT GAAT HET JOU GEVEN?

Het programma van deze avond staat niet vast maar eerder genoemde elementen komen zeker aan bod. Vanuit mijn ziel. De adem zal ons leiden, vanuit beweging en dans.

💞Daardoor ontwikkel je een liefdevol bewustzijn op alle vlakken in je leven. Als je dit voor jezelf doet dan zal je het gaan uitstralen naar anderen. Wordt het makkelijker en fijner.

💚Een liefdevolle bedding, daar zorg ik voor. Je mag helemaal zijn wie je bent met alles wat er in je leeft. Alles wat er door je heen wil stromen.

💫Innerlijke verbinding, is verbinding met jouw diepste weten. Jouw kompas in het leven. Deze verbinding is goud, als je die voelt dan ontvouwt het leven vanzelf.

🥰Leven vanuit je hart, is leven vanuit wat jij het liefste doet en naar buiten wil brengen. Het voelen van je hartsverlangen is wat je gaat ervaren.

🦋Staan voor jouw waarheid, is nooit meer hoeven nadenken wat je zegt. Want er zit geen schaamte meer op. Doordat je in zachtheid kan blijven is het zoveel makkelijker om jouw waarheid te spreken.

♾️Connectie met jouw ware zelf, wie je werkelijk bent is er altijd al geweest. Het is een pad van ont-dekken en ontmoeten. Stel jezelf maar open om te ontvangen.

🙏Commitment aan jezelf, is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Hoe meer je dit doet. Hoe meer je er voor een ander kan zijn.

💃Vrij bewegen in je lichaam, zonder het gevoel te hebben dat je je in moet houden. Dat je alle emoties, gedachtes en bewegingen mag voelen, dat maakt ruimte om jezelf vrij te voelen.

🙏Online meditatiebundel, Ademen in Verbinding met 10 meditaties ter ondersteuning in het dagelijks leven.

Wat het je gaat geven, zal magisch zijn. Het zal verbindend zijn, met jouw ware zelf.

Wat het je gaat geven, zal ontladend zijn. Het is jouw vrouwelijkheid, zonder het mannelijke af te wijzen.

Wat het je gaat geven, zal ontwapend zijn. Zonder hard te werken, maar vanuit zachtheid ontvangen.

Ik gun het je zo!

Data fysieke bijeenkomsten: 10 maart, 31 maart, 21 april Tijd: 14.00 – tot ongeveer 16.30 uur

ONLINE Sharing: 18 maart Tijd: 20.00 – 20.45 uur

Locatie: BBB Health Boutique in Haarlem

Liefdevolle investering: €360

LET OP er zijn maar 8 plekken beschikbaar!

Betalen in termijnen? Kies dan voor de betaaloptie in termijnen

Je kan HIER jouw ticket reserveren.

Kan je niet? Check vooral de agenda

more

Tijdsstip

14:00:00 - 16:30:00

Locatie

BBB Health Boutique

Houtplein

X