maart, 2024

16ma10:00 am5:00 pmBreath & Soul Day Retreat

Event Details

Voor de tweede keer organiseren Merel Burger & Rolf Paardekooper dit prachtige Day Retreat. Dit is een dag waar je een diepe trans formatieve ervaring gaat beleven.

Diep in de uitgestrekte onderwereld van je onderbewustzijn ligt een vertrouwelijk en liefdevol aspect van je ziel. De adem, is hét perfecte kompas richting de ziel. Door je te richten op de stilte in jou en jouw adem, maak je connectie met je lichaam en met je ziel. De stilte zoeken wij op door een stilte wandeling. De perfecte manier om naar binnen te keren, stap voor stap.

Voor veel mensen is er een deel van de ziel in de steek gelaten of van ze afgepakt door een aanvaring die ze als kind hebben gehad of misschien zelfs door een trauma uit een vorig leven. Het zielsdeel is letterlijk gevlucht om intact te blijven en laat alleen het leed achter bij jou. Om dit verloren deel van je ziel te vinden, te redden en te genezen, is het de uitnodiging om diep binnenin je geest te kijken. Je kunt dit zielsdeel niet genezen van buitenaf, waar je alleen je dagelijkse problemen onder handen neemt. De ervaring leert als je diep binnenin je geest stapt, jezelf mee kan laten meevoeren door de stroming.
Met dát belangrijke deel van jou, wat je levensenergie en kracht geeft.

Middels het transformerende ademwerk en het prachtige sjamanistische ritueel ‘Soul Retrieval’ gaan we de ontmoeting aan met dit deel in jou.
Soul Retrieval (deze manier/methode is ontwikkeld door Lars Faber) is een krachtige meditatievorm uit het sjamanisme. Waarbij je gaat ontdekken hoe krachtig het is om in een groep gedragen te worden. Zoals we dat duizenden jaren al gedaan hebben (en nog steeds wordt gedaan) in oude stammen en community.
Je gaat niet alleen aan de slag met jouw verloren zielsdeel, maar ook als representant van de ander zijn of haar zielsdeel. Daarbij maken we gebruik van onze stem, verschillende instrumenten en natuurlijk onze adem.

De dag starten we met een heerlijke stiltewandeling in Middenduin, een prachtig natuurgebied waar we de kracht van stilte gaan ervaren. Stap voor stap dichter bij je eigen natuur komen. Daarna treden we naar binnen in de Daglicht Studio Duinlust.
Uiteraard mag de een verbonden ademreis, niet ontbreken met deze manier van ademen, maak je ruimte in jou. Ruimte voor jou. We geven hierbij geluid en beweging aan datgene wat er leeft in jou.
Een Ademreis met de verbonden ademhaling is krachtig en helend op alle vlakken, zowel spiritueel, emotioneel, fysiek als mentaal.

Het Breath & Soul Day Retreat wordt georganiseerd door Rolf Paardekooper en Merel Burger. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens de ademcoach opleiding ‘The Wounded Healer’, wat voor beide een enorm bijzondere innerlijke reis is geweest. Sindsdien zijn ze “brother & sister from another mister.”

Ben jij er klaar voor om tijdens deze inspirerende, verbindende, vrije en diepgaande dag het kompas te volgen richting jouw ziel, om daarmee toegang te krijgen tot delen van jou, waarvan je misschien niet eens wist dat ze verscholen lagen?

Hoe zou het voor je zijn om iets waar je naar verlangt, terug te vinden in jezelf?

JA, IN JEZELF💞

Na het Breath & Soul Retreat, heb je de magie ervaren van jouw eigen ziel. Een reis die je heel veel inzichten gaat brengen. Een dag waar je een diepe trans formatieve ervaring gaat beleven.

WAT GEEFT HET JOU?
Een diepe connectie met jezelf💫
Voelen en ervaren wat jouw ziel te vertellen heeft🙏
Een doorbraak op zielsniveau 🪶
Een beleving die je niet snel zal vergeten🥰
Een nieuwe verbinding met een deel van jezelf die je eerder niet hebt kunnen omarmen💚
Een hele hoop liefde voor jezelf💞
Een magische dag in de natuur🌿
En nog zoveel meer🔥

Uiteraard is deze dag heel goed verzorgd, met een overheerlijke lunch, healthy snacks, thee en water.

Datum: 16 maart Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur Locatie: Overveen, Studio Duinlust

Investering €188,- Je kan je hier je aanmelden, Meld je snel aan want er is beperkt plek.

Adem jezelf vrij, je bent mega welkom ♥️

Met liefde,

Rolf & Merel

Kan je niet? Check vooral de agenda voor meer events.

more

Tijdsstip

10:00:00 - 17:00:00

Locatie

Middenduin, Overveen

Duinlustweg 16

X