25 maart ~ Finding Your Inner Power Day Retreat (nog 3 plekjes)

maart 8, 2023

Delen:

Woorden.. zoekend naar woorden voor iets wat eigenlijk alleen te ervaren is 💚🙏

Afgelopen november mocht ik samen met lieve Roos @skillpaardencoaching het Finding Your Inner Power Day Retreat organiseren. Vooraf wisten we dat dit heel bijzonder zou gaan worden. Maar zo bijzonder als dit.. hadden we niet kunnen wensen.

De combinatie tussen ademwerk en paardencoaching was magisch. Wat er ontstond in de ochtend met Skill als spiegel, was haarscherp en zo ontzettend raak.

Wat ik het bijzondere aan de groep vond was dat thema’s elkaar raakte. Overlappend waren en collectief. Wij als systeem droegen elkaar en voelde de thema’s. Het resoneerde in het lichaam. Thema’s als rouw, je plek in nemen en grenzen stellen, gevoel van stilstaan in het leven, niet goed genoeg zijn, verwijdering uit het familie systeem en staan voor jezelf werden o.a. geraakt.

In de middag werden bewegingen afgemaakt, de adem activeerde de innerlijke kracht. En wauw wauw wauw.. wat werd er veel losgelaten. Ik ben zo mega trots op deze groep met vrouwen. Die zoveel heeft aangekeken en zichzelf in overgave lieten gaan. De kwetsbaarheid die daar bij komt kijken is groots. Zo moedig en dapper!

Er ontstond ruimte voor die innerlijke kracht, die in allen van ons leeft.

Ik voel me intens dankbaar dat ik dit mag faciliteren. Diepe processen mag begeleiden en veiligheid mag bieden. Vanuit een liefdevolle aanwezigheid.

Reacties als:
💚 Zwaar onder de indruk van vandaag. Jullie zijn een magische team🥰
💚 Bedankt voor de fantastisch waardevolle dag. Het heeft mij zoveel gebracht🙏
💚 Wat een warm en powervol duo zijn jullie.
💚 Ik heb mij zo veilig gevoeld.

Maken mijn hart groot en warm🥰

Op 25 maart is de volgende editie en er zijn nog een paar plekjes!

Meer info kan je vinden via Finding Your Inner Power ~ Ademwerk & Het Paard als Spiegel ~ Day Retreat – Breathinginn

Berichten

Meer Nieuws

X