maart, 2023

25ma9:30 am5:30 pmFinding Your Inner Power ~ Ademwerk & Het Paard als Spiegel ~ Day Retreat

Event Details

Wat heerlijk.. Dit day retreat gaan we nogmaals geven. Ademwerk en het Paard als Spiegel ~Finding Your Inner Power ~ Een magisch mooie combinatie.

De dagen worden wat langer. De lente is eindelijk begonnen. Groene knoppen aan de bomen, vogels hoor je meer fluiten, de zon schijnt vaker. We mogen onszelf weer meer openen om te gaan bloeien, om op te bloeien, om te leven vanuit jouw innerlijke kracht.

Welke overtuigingen houden jou tegen om écht tot bloei te komen? 

Paarden zijn de perfecte spiegels. Zij kunnen jou laten voelen en zien waar die overtuigingen vandaan komen en hoe jou lijf daar doorgaans op reageert. Vanuit hun instinct zullen ze al snel laten blijken wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en dat zonder oordeel en puur. Echt een ervaring die je laat zien hoe jij jou grenzen kan bepalen en leren welke behoeftes daar bij horen. 

Met ademwerk en het ademen met de verbonden ademhaling mag je de overtuigingen die je bij je draagt erkennen, zien en een nieuwe verbinding gaan aanmaken. Je mag vrij laten wat jou niet meer dient zodat jouw levensenergie weer gaat stromen.

Deze fantastische dag organiseer ik samen met Roos Uijleman van Skill paardencoaching.

Roos heb ik leren kennen als de mama van twee prachtige kinderen, haar dochter zit bij dezelfde gastouder als mijn zoontje. Ze is heerlijk recht voor haar raap, what you see is what you get, grappig, lief maar ook duidelijk en heel veel mensen kennis. Tijdens een sessie met Skill heb ik ervaren hoe messcherp de reflectie is van het paard. Op de seconde reageerde hij op mij. Heel confronterend maar ook zoveel inzichten gekregen. Aan het einde ruikte Skill aan zijn poep, toen zei Roos: Paarden ruiken bijna nooit aan hun poep, dit weerspiegelt dat jij dus je eigen shit aan kijkt. En daar mag je trots op zijn! Dat blijft wel bij.

Anderen gingen je voor:

“Heel erg bedankt voor de mooie dag, wat een mooi, warm power duo zijn jullie”

“Wooww zwaar onder de indruk van vandaag! Nogmaals bedankt, jullie zijn een magisch team samen!”

“Ik kijk terug op een bijzondere dag, met een hele fijn groep vrouwen. Met iedereen hun eigen thema/proces, en tegelijk zoveel herkenning. Ik heb het gevoel dat dit echt nog een tijd gaat doorwerken.” 

In de ochtend worden de paardencoach sessies gehouden en in de middag de ademreis. In de pauze is er tijd om heerlijke de natuur in de te gaan voor een stiltewandeling zodat er tijd is voor integratie. Het retreat is met een kleine groep van 6 personen. Gedurende dag is er thee, healthy snacks en wordt er een heerlijke vegetarische lunch geserveerd.

Datum: 25 maart
Tijd: 9.30 -17.30 uur
Waar: Omgeving Haarlem

Investering: €169,- incl. heerlijke lunch, onbeperkte thee en healthy snacks.

Maximaal 6 plekken beschikbaar.

Reserveer via deze link jouw plek hier

Vragen? Stuur dan een mail naar info@breathinginn.nl

more

Tijdsstip

09:30:00 - 17:30:00

Locatie

Omgeving Haarlem

X