Doorbreken van patronen, terugblik 2022.

januari 19, 2023

Delen:

Doorbreken van stilte is het doorbreken van patronen 💥

Ik keerde in mijzelf de afgelopen maand, dichtbij mezelf om te luisteren en te doorvoelen wat er nou allemaal gebeurd was. 2022 wat had je mij veel te vertellen.

Wat heeft mijn ademcoach praktijk mij veel bijzonders gebracht. Ik heb diepste processen mogen begeleiden, processen waarin de ander op z´n meest kwetsbaarst was. Ik voel zo enorm veel dankbaarheid om ademwerk te delen en alle mooie bewegingen die eromheen ontstaan.

De samenwerkingen met de meest liefste zielen, waarmee we ons licht mochten laten schijnen. Waarin ik zoveel mooie en bijzondere mensen heb mogen ontvangen, zien veranderen, transformeren en oplichten.

Ademwerk, werkt. Dank jullie wel daarvoor, vanuit de grond van mijn hart🙏 2022 het jaar waarin ik mijn diepste patroon mocht doorbreken. Een overlevingsmechanisme die ik al heel lang heb, mocht doorbroken worden. Mijn vader kreeg voor de vijfde keer kanker. Ik besloot iets, maar besluiten is één en doen is een tweede. Stapje voor stapje maakte ik meer ruimte in mezelf, dichter bij mijn eigen plek om op adem te komen.

🙏Ik heb geleerd om te vertrouwen, zonder te weten.

🙏Ik heb leren dansen en met de mensen die naar mij kijken mogen verbinden.

🙏Ik heb geleerd om te stoppen met pushen en vechten.

💫Vertragen is versnellen..

💚De verbinding met mijn innerlijk kind is zo groot geworden, doordat ik moeder ben van het meest leukste, grappigste, liefste, boefje van de wereld. En de grootste spiegel.

🙏Ik heb vriendschappen gekregen die dieper zijn dan dat ik ooit mocht wensen.

🥰Mensen om mij heen waar ik samen mee mag helen, waar ik mag zijn wie ik ben en waar ik altijd terecht kan. Zonder oordeel, zonder verhalen.

♥️Ik mocht twee geboortes meemaken. Intens magisch. Intens bijzonder om te voelen dat ik zelf ook weer opnieuw moeder werd.

Hier en nu voelen wat ik nodig heb, mijn behoeftes. Mijn grenzen. Ik wens jou dat ook mooi mens💫🙏

Berichten

Meer Nieuws

X