Waanzinnig Day Retreat op 3 december

oktober 25, 2022

Delen:

Eerlijk is eerlijk.. ik was een beetje sceptisch, vanuit het niet weten.

Het riep mij al een tijdje de kundalini energie, de levensenergie die door ieder mens stroomt.

Al jarenlang beoefen ik kundalini yoga. Een yoga vorm die mij heeft doen ervaren dat ik alles in mij heb. Alles in mij heb om te doen wat ik zou willen in mijn leven. Mijn potentieel, mijn vitaliteit, mijn innerlijke kracht, mijn speelsheid en gekkigheid. Sinds het voorjaar ging ik niet meer naar mijn vaste lessen, omdat ik zelf ging lesgeven. Ik miste het..

Toen sprak ik lieve vriendin Djaja van den Berg en ze kwam een Adem Ont-moeting bijwonen. Djaja had daar een diepgaande kundalini ervaring. De verbonden adem bracht haar in een nog dieper bewustzijn. Ze danste met haar eigen energie. Voor mij ontzettend bijzonder om te aanschouwen. Ze ging de LEAP opleiding doen, Life force Energy Awakening Process facilitator. En ik woonde een LEAP sessie van haar bij.

Eerlijk is eerlijk. Ik werd getriggerd door het feit dat ik het zelf kon. Again! Net zoals de adem.

Hoe dan? Verbazing en verwondering🥰🤔

Dat dit mijn levensenergie is en dat die met mijn toestemming aangezet kan worden. Ik had een aantal mensen gesproken, die het ook ervaren hadden. Ik wilde weten hoe het zat. Maar dit komt niet vanuit het weten. Dit is het lichaam die dit doet.

Ik was open om te ontvangen en ik voelde een hele diepe JA vanuit mijn kern.

Niet vanuit het moeten of het fixen. Maar vanuit het ZIJN.

Mijn ervaring was mooier dan ik had kunnen wensen. Ik kon mij helemaal overgeven aan dat deel in mijzelf dat stroomt als een krachtige rivier, die kronkelt, danst en bruggetjes maakt? Huh ik? Ik ben helemaal niet lenig.

Ik werd geraakt al bij het eerste liedje. Het voelde als thuiskomen. Tranen van geluk. Een schreeuw vanuit mijn buik. Een oerkreet.

Ik kan er gewoon niet over uit, hoe bijzonder dit is. Ik voelde me zo euforisch en zo krachtig. Ik kijk met andere ogen naar de wereld. We zijn zulke mega bijzondere wezens als we ons volledige potentieel benutten. Er is nog zoveel te ont-dekken in de dans die dit leven heet.

Kom je op 3 december ont-dekken?

Tijdens het Inner Freedom Retreat💫💥

Een dag waar LEAP & Ademwerk centraal staan.
3 december van 9.30 uur – 16.30 uur

In een prachtige natuurrijke omgeving in Overveen.

Investering: 139,- incl. thee, healthy snacks en uitgebreide lunch

Meer info via: www.breathinginn.nl/agenda of Reserveer jouw plek via: https://www.chipta.com/tickets/event/56221/inner-freedom-day-retreat/

Berichten

Meer Nieuws

X