THE FEMININE BREATH CIRCLES, start 29 september

augustus 21, 2023

Delen:

The Feminine Breath Circles

Versterk jouw vrouwelijke energie en ga staan voor jouw waarheid.

Van hard en streng zijn naar een zachte en liefdevolle blik naar jezelf.

Je stapt uit de controle en kan gaan leven in overgave.

💞Daardoor ontwikkel je een liefdevol bewustzijn op alle vlakken in je leven. Als je dit voor jezelf doet dan zal je het gaan uitstralen naar anderen. Wordt het makkelijker en fijner.

💚Een liefdevolle bedding, daar zorg ik voor. Je mag helemaal zijn wie je bent met alles wat er in je leeft. Alles wat er door je heen wil stromen.

💫Innerlijke verbinding, is verbinding met jouw diepste weten. Jouw kompas in het leven. Deze verbinding is goud, als je die voelt dan ontvouwt het leven vanzelf.

🥰Leven vanuit je hart, is leven vanuit wat jij het liefste doet en naar buiten wil brengen. Het voelen van je hartsverlangen is wat je gaat ervaren.

🦋Staan voor jouw waarheid, is nooit meer hoeven nadenken wat je zegt. Want er zit geen schaamte meer op. Doordat je in zachtheid kan blijven is het zoveel makkelijker om jouw waarheid te spreken.

♾️Connectie met jouw ware zelf, wie je werkelijk bent is er altijd al geweest. Het is een pad van ont-dekken en ontmoeten. Stel jezelf maar open om te ontvangen.

🙏Commitment aan jezelf, is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Hoe meer je dit doet. Hoe meer je er voor een ander kan zijn.

💃Vrij bewegen in je lichaam, zonder het gevoel te hebben dat je je in moet houden. Dat je alle emoties, gedachtes en bewegingen mag voelen, dat maakt ruimte om jezelf vrij te voelen.

Hoe zou dit voor je zijn?

Ik nodig je met heel mijn hart uit voor deze verbindende reis. Je bent super welkom mooie vrouw!

The Feminine Breath Circles is een reeks van 3 fysieke bijeenkomsten en 3 online sharings.

Start 29 september in Haarlem @tribe.hub

Alleen in augustus geldt er een early bird tarief, wil je er bij zijn voor fantastisch laag tarief. Reserveer jouw plek dan voor 31 augustus! Check de AGENDA voor meer info over data, tijden.

Berichten

Meer Nieuws

X