Tariefverhoging per 1 augustus

juli 31, 2023

Delen:

Een aantal weken terug, stond ik mezelf toe om te besluiten dat ik een loonsverhoging mocht krijgen. Vroeger zou ik de zenuwen in mijn buik voelen op het moment dat ik naar mijn manager zou stappen om dat te vragen. Nu voelde ik datzelfde op het moment dat ik het mezelf toestond om het te accepteren. Dat de energie uitwisseling weer in balans mag komen. Ik zie hoe ontzettend veel mensen hebben aan de sessies met mij. Zowel in de groep als in mijn individuele coaching. Ze krijgen veel, ik geef veel en ik ben iemand die heel betrokken is bij jouw proces.

Dus ja ook heel spannend, want oude overtuigingen komen dan op. Nu ben ik het zelf aan wie ik het vraag. Ik weet dat ik goed genoeg ben en dat ik dit verdien. Ik geef veel en mag voor mezelf zorgen. Zodat ik ook goed voor jou kan zorgen.

Maar.. als jouw portemonnee het écht niet toelaat. Stuur mij dan gerust een berichtje, betalen in termijnen is bijvoorbeeld een optie.

Ik ontvang je met alle liefde.

Berichten

Meer Nieuws

X