Breathing Inn ~ Woman Circles start op 6 juni

mei 2, 2023

Delen:

Als vrouwen samen komen.. 

Ik geef nu bijna twee jaar ademcirkels, maar als bij ‘toeval’ een groep vrouwen samen komt. Dan is het écht anders. Dan is het magische, dan is het zacht, dan durven we onze stem te laten horen omdat een ander dat ook doet. Dan is er meer power in het lijf om te durven los laten. Omdat we samen zijn.

Wauw ik vind het écht magisch om dit elke keer te ervaren. 

Vorige week dinsdag gaf ik een hele bijzondere ademcirkel, in Her Space. Mijn nieuwe plek waar ik mij zo enorm thuis voel. 

Her Space leent zich hier ook perfect voor, het is jouw plek als vrouw om je hier helemaal te ont-doen van al je maskers en rollen. En je te laten mee nemen door de adem en dat jouw lichaam mag bewegen hoe het wil bewegen. 

En het mooie is, de groep ervaarde dit ook zo. Enkele woorden van de vrouwen die aanwezig waren: 

Wat een fantastische ervaring was dat! Ik vond het een super mooie reis, spannend, maar oh zo waardevol! Ik wilde graag loslaten en dat is gelukt. De begeleiding van jouw stem, de aanrakingen, maar ook de muziek hebben daar zo goed bij geholpen. Echt super! 
 
Ik wil je nog even berichten dat ik echt genoten heb van mijn reis en ervaring gisterenavond. DANK JE WEL voor het neerzetten van een veilige en vertrouwde setting. 
 
De muziek vond ik echt prachtig. Ik voelde zoveel liefde!!! Zo mooi vond ik dat. 
 
Dansend de ademcirkel beginnen was ook zo gaaf. 

Ik speelde al een tijdje met het idee om iets alleen voor vrouwen te organiseren en hier zat een beetje weerstand op.

Want iedereen is toch welkom bij mij! Ik onderzocht het, wat wijs ik in mezelf af dat ik hier weerstand op heb? Is dat het stukje vrouwelijkheid en sensualiteit dat ik in mezelf afwijs? Dat stukje wat ik eigenlijk zo graag wil laten zien maar waar vanuit vroeger toch wel wat afwijzing op zat. Ja dat was het!

Ik was namelijk het meisje die zich makkelijk liet ‘lenen’ met alles wat maar met lust te maken had. Ik was makkelijk. En dat zorgde voor een dikke pantser laag waar maar moeilijk doorheen te komen was. Want ik voelde mij afgewezen door andere vrouwen omdat ik al snel veroordeeld werd. Terwijl die afwijzing natuurlijk juist ook in mijzelf zat. Het was een verwarring waar ik pas zoveel jaren later achter ben gekomen. 

Dus lieve vrouwen, dit is een uitnodiging voor jou. 

De ademcirkel van dinsdag heeft mij weer enorm geïnspireerd en om die gedachte werkelijkheid te laten worden. Daarom organiseer ik een reeks van 3 ademcirkels met een vaste groep, een vaste groep vrouwen waarin we samen steeds een stukje dieper in onze zijn mogen zakken.
Onze vrouwelijkheid en sensualiteit.

Je kan een zachte veilige, liefdevolle bedding verwachten waarin jij jezelf mag ontvouwen en dichter bij jouw vrouw zijn mag komen. 

Want lieve vrouw, jij hebt zoveel in je! 

De Breathing Inn ~ Woman Circles starten op dinsdag 6 juni en de volgende data zijn op 27 juni en 18 juli.

De cirkels duren iets langer dan de ‘normale’ ademcirkels, zodat we iets meer de tijd hebben. Prijs blijft hetzelfde 🙂 

Tijd: 19.00- 21.30 uur
Liefdevolle investering €149,- 
Waar: Her Space, Joris van den Berghweg 101-105 in Amsterdam Tuinen van West, 10 minuten van Haarlem.

Het lijkt mij fantastisch om jou te mogen ontvangen, je kan je aanmelden via deze link

Wil je meer weten? Check dan de agenda: Breathing Inn ~ Woman Circles

P.s. wil je gewoon een losse Breathing Inn ~ Ademcirkel komen doen dan ben je uiteraard welkom op 16 mei of 13 juni man en vrouw allebei heel erg welkom zijn!

Berichten

Meer Nieuws

X