Breathing Inn gesloten tussen 17 mei en 30 mei

mei 17, 2023

Delen:

De stilte.. roept mij maar ze fluistert al een tijdje. Voordat ik moeder werd, ging ik elk jaar een aantal dagen in retraite. De laatste jaren was dat in stilte. Ik vond het heerlijk.

Ik ben nieuwsgierig naar hoe langere stilte is. Niet alleen vanuit het willen weten, maar vooral het voelen, het ervaren en het beleven. In mijn opvoeding werd mij geleerd om altijd de waarom vraag te stellen…Daarna ging het over in controle, vanuit de aannames, willen weten waar ik aan toe was, de manager in mij die alle touwtjes wel in handen had. Dit heeft plaats gemaakt voor het willen aangaan, in plaats van uit de weg.

Het avontuur zat er al jong bij mij in, ik was niet bang. ‘Nooit’ geweest. Maar nu weet ik wel beter. Ik weet hoe het is om bang te zijn. Maar die angst mag er nu zijn. Die hoeft niet meer onder lagen met ‘stoer zijn’ verborgen te liggen. Die mag kwetsbaar vanuit een vrouwelijke energie aanwezig zijn. Ook als ik me onzeker voel en mijn geduld maar moeilijk kan bewaren.Dus toen ik 3 weken terug te horen kreeg, dat ik op 17(!) Mei voor 10 dagen in Vipassana mag gaan en 10 uur per dag in meditatie mag treden.. dacht ik f*ck, dit voelt mega ongemakkelijk. Mijn hele lichaam stond aan van ongemak. 10 dagen geen contact met mijn zoontje en vriend.. dat hakte er wel in. Maar ik voel aan alles, dat dit me zo goed gaat doen. 10 dagen voor mezelf waren een hele lange tijd terug en dat ga ik nu met mijn volle ZIJN beleven. Ik heb er heel veel zin in. Intuïtief voel ik dat dit een enorme shift gaat zijn in mijn leven maar ook in mijn bedrijf, het gaat anders worden. Die verandering voel ik al een tijdje.. Het hoe ligt nog verscholen. In de stilte.

Vanaf 30 mei ontvang ik je graag vanuit hele nieuwe versie van mezelf.

De magische Woman Circles, start op 6 juni en daarna op 27 juni & 18 juli💫

Of voel je welkom tijdens één van de ademcirkels op 16 juni of 25 juli, check hier de agenda.

Heb je vragen over ademcoaching in 1-op-1 stuur mij gerust een bericht, deze wordt beantwoord door mijn thuisfront via info@breathinginn.nl💚🙏 Liefs Merel

Berichten

Meer Nieuws

X