In 2022 nieuwe Breathing Inn Ont-moetingen

december 21, 2021

Delen:

https://www.instagram.com/studio_duinlust/

Breathing Inn is in juli 2021 gestart en ik kan met heel veel trots terug kijken dat ik meer dan 80 fantastische mensen mogen ontvangen op mijn ont-moetingen. Het heeft mij ook gebracht wat voor waarde ik wil toevoegen, waar ligt mijn verlangen en hoe kan ik dit realiseren. Dat verlangen deel ik graag met jullie. Want het betekent dat de Ont-moetingen in het nieuwe jaar er iets anders uit gaan zien in Haarlem. Ik heb namelijk een droomplek gevonden, een plek waar ik binnen stapte en dacht ja dit is het! Studio Duinlust https://www.instagram.com/studio_duinlust/

In de natuur, in mijn geliefde Middenduin in Overveen. Het is er licht en ruim en het staat letterlijk tussen de bomen. Waar we in stilte kunnen wandelen en daarna van een heerlijke ademsessie kunnen genieten. 

Omdat ik ook vooral de tijd wil nemen voor de sessies, worden deze ook langer. Nu had ik soms het gevoel dat ik echt op de tijd wilde letten om goed uit te komen. Tijd is maar een concept en als ik dan iets langer de tijd kan nemen dan kan ik dat concept wat meer loslaten en daarmee jullie ook. Dat we echt kunnen zakken in die bewegingen en de ontspanning en dat je je extra opgeladen voelt na een sessie. 

Daarnaast komen er twee verschillende Ont-moetingen ook wel ademcirkels genoemd, eigenlijk 3 want in Krommenie blijven de sessies zoals ze nu zijn maar misschien iets meer flow erin. 

Breathing Inn Relax & Flow  en Breathing Inn Flow & Emotional Release

Breathing Inn Relax & Flow tijdens deze ochtend gaan we heerlijk de natuur in voor een STILTEWANDELING, we ademen de geuren van het bos en de duinen in. En gaan de kracht van stilte ervaren. Als het weer het toelaat dan blijven we misschien wel buiten anders keren we terug naar de prachtige daglicht studio Duinlust. de naam zegt het al lust voor het oog en tegen het duin aan. 

In deze studio gaan we op de klanken van de muziek bewegen, het volgen van jouw lichaam en jouw hart. Met deze manier van bewegen, kom je bij jouw intuïtie terecht en jouw hart. HEART DANCING heeft mij zo enorm veel gebracht en ik wil het jou zo graag laten ervaren. Laat je verrassen! 

Daarna gaan we samen ADEMEN, op adem komen. We luisteren naar het verhaal van onze adem door middel van verschillende bewegingen en ademhalingstechnieken. Dit kan heel veel oproepen bij jezelf, namelijk energie, verschillende emoties, weerstand, blijdschap, ruimte in je lichaam maar veelal een reis naar binnen. Daar zijn antwoorden te vinden. Het haalt je uit de ratrace en gejaagdheid van het leven. Het haalt je uit het ‘moeten’, zonder wilskracht maar met zachtheid.

Dan duiken we de ontspanning in en geef ik jullie en heerlijk SOUND BATH ter afsluiting. 

WAT KAN HET JOU BRENGEN? 

Na deze ochtend ben jij opgeladen, heb je energie opgedaan en heeft jouw Inner Compass jou de weg gewezen naar jouw thuis. KOM JE ONT-MOETEN? Check hier de agenda https://breathinginn.nl/agenda/

Breathing Inn Flow & Emotional Release is ongeveer hetzelfde als de Relax & Flow behalve het adem stuk is anders.

 We gaan samen ADEMEN, we gebruiken de verbonden ademhaling of holotropic breath lees hier wat het precies is: https://breathinginn.nl/ademwerk-its-like-magic/ Uiteraard geef ik eerst uitleg over deze manier van ademhalen. Je start met een bepaald gevoel of emotie die voor jou past op dat moment. Alles is goed, weet dat. Met dit ademwerk laat je je lichaam het werk doen waardoor je op cel niveau oude wonden kan helen,  pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk RELEASEN en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig. 

Tijdens het SOUND BATH mag je lekker in de ontspanning blijven voordat we overgaan tot SHARING als je die behoefte voelt om jouw ervaring met de anderen te delen. 

WAT KAN HET JOU BRENGEN? 

Na deze ochtend heb je de kracht van stilte ervaren, ben je dichter bij jouw kern gekomen, heb je mogen loslaten maar vooral toestaan wat er leeft in jou en hiermee totaal zijn. En heeft jouw Inner Compass jou de weg gewezen naar jouw thuis.

Check de agenda op deze pagina https://breathinginn.nl/agenda/ en meld je aan voor het eerst volgend event.

Heb je een vraag of wil je weten of dit iets voor jou is? Mail mij dan op info@breathinginn.nl.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Veel liefs Merel

Berichten

Meer Nieuws

X