Wie jarig is, die geeft!! Tot eind oktober heel veel korting op het BREATHING YOU Programma

oktober 13, 2023

Delen:

Vandaag ben ik jarig en het lijkt wel of ik mij blijer voel.

Ik ben 38 jaar geworden, We are getting there haha.. Het maakt mij werkelijk waar helemaal niets uit, die leeftijd. Ik voel namelijk dat ik werkelijk waar steeds meer begin te leven met de tijd. 

En dat leven zit mij echt veel meer in het ZIJN. In de ochtend zwemmen in natuurwater, schaterlachend over de grond rollen met mijn kleine vriend, verdiepende workshops doen met mijn geliefde. Dansen alsof er niemand kwijt. Stil genieten van kleine dingen. De externe prikkel wordt steeds minder. De interne prikkel des te zachter. En dat vind ik fijn. Het geeft mij wat ik wil in mijn leven. 

Vertrouwen in mezelf en dat ik het toch rete goed gedaan heb zo al die jaren en gewoon heel erg trots mag zijn. 

Check vooral deze video als je interesse heb in een 1-op-1, ik heb iets mega moois voor jou!

Omdat ik weet dat jij liever (nog) niet in een groep ademt, maar in een 1-op-1 setting. Ik focus mij veel op groepen maar ik geef ook 1-op-1 sessies. En die zijn ontzettend mooi en verdiepend, en de volle aandacht voor jou.

Je krijgt deze maand een mega groot cadeau, namelijk ALLEEN deze maand als je instapt in het BREATHING YOU Programma.

1 maand cadeau, je betaalt niet voor 5 maanden, maar voor 4 maanden. Dat is wel €444,- cadeau.  En betalen in termijnen is nog steeds mogelijk.. Ik zou het wel weten 😉 

Wil je meer info hierover weten? Stuur mij dan een berichtje via mail.

Berichten

Meer Nieuws

X