april, 2022

14apr6:30 pm9:00 pmBreathing Inn Ont-moeting Flow & Emotional Release ~ Haarlem - Avond sessie

Event Details

In de prachtige studio van Connected Haarlem verbinden we ons met wat er in ons leeft door middel van meditatie en beweging. We gaan op de klanken van de muziek bewegen, het volgen van jouw lichaam en jouw hart. Met deze manier van bewegen, kom je bij jouw intuïtie terecht en jouw hart.

Daarna gaan we samen ADEMEN, we gebruiken de verbonden ademhaling of holotropic breath (Lees hier wat het precies is) eerst geef ik uitleg over deze manier van ademhalen en hoe de sessie in zijn werk gaat. Je start met een bepaald gevoel of emotie die voor jou past op dat moment. Alles is goed, weet dat. Met dit ademwerk laat je je lichaam het werk doen waardoor je op cel niveau oude wonden kan helen,  pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk RELEASEN en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig. 

Tijdens het SOUND BATH mag je lekker in de ontspanning blijven voordat we overgaan tot SHARING als je die behoefte voelt om jouw ervaring met de anderen te delen. 

WAT KAN HET JOU BRENGEN? 

Na deze avond ben je dichter bij jouw kern gekomen, heb je mogen loslaten maar vooral toestaan wat er leeft in jou en hiermee totaal zijn. Het kan onder andere verlichtend werken, inzichten geven, je meer in je kracht zetten, verminderen van stress en fysieke klachten doen verdwijnen. 

Tijdens deze sessie is er plek voor maximaal 5 personen.

KOM JE ONT-MOETEN?

Waar? Connected Haarlem

Inloop 18.30 -21.00 uur

Investering € 39,- incl. thee en lekkers

Klik hier om jouw plek reserveren.

Heb je nog vragen, stuur mij dan een berichtje via de mail

Kan je niet? Check dan de Agenda voor de andere data.

more

Tijdsstip

18:30:00 - 21:00:00

Locatie

Connected

X