augustus , 2022

20aug9:00 am11:30 amBreathing Inn ~ Ont-moeting Breath & Nature in Overveen

Event Details

De Ont-moetingen die ik organiseer noemt men ook wel ademcirkels, alleen dit brengt je net iets meer. Je mag je een ochtend helemaal ontdoen van moeten, puur voelen en jouw ademhaling volgen.

Tijdens deze ochtend gaan we heerlijk de natuur in voor een STILTEWANDELING, we ademen de geuren van het bos en de duinen in. En gaan de kracht van stilte ervaren. 

We blijven buiten in de natuur, om ons te verbinden met onze eigen natuur. Een veilige bedding tijdens een ademsessie is enorm belangrijk en daarom verbinden we ook met elkaar, door het doen van verschillende oefeningen.

Daarna start de ADEMREIS, we gebruiken de verbonden ademhaling (Lees hier wat het precies is) eerst geef ik uitleg over deze manier van ademhalen en hoe de sessie in zijn werk gaat. Je start met een bepaald gevoel of emotie die voor jou past op dat moment. Alles is goed, weet dat. Met deze manier van ademwerk laat je je lichaam het werk doen waardoor je op cel niveau oude wonden kan helen,  pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk RELEASEN en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig. 

De ochtend eindigt met een diepe ontspanning. 

WAT KAN HET JOU BRENGEN? 

Na deze ochtend heb je de kracht van stilte ervaren, ben je dichter bij jouw kern gekomen, heb je mogen loslaten maar vooral toestaan wat er leeft in jou en hiermee totaal zijn. Ontvang maar mooi mens.

KOM JE ONT-MOETEN?

Waar? Omgeving Overveen in de natuur. 

Tijd: 9.00 uur  – einde 11.30 uur

Investering: € 33,- (speciaal tarief i.v.m. 1 jarig bestaan Breathing Inn)

Klik hier om jouw plek reserveren.

Heb je nog vragen, stuur mij dan een berichtje via de mail

Kan je niet? Check dan de Agenda voor de andere data.

more

Tijdsstip

09:00:00 - 11:30:00

X