september, 2022

17sept9:00 am12:30 amBreathing Inn ~ Adem Ont-moeting Emotional Release ~ Overveen

Event Details

De Ont-moetingen die ik organiseer noemt men ook wel ademcirkels, alleen dit brengt je net iets meer. Je mag je een ochtend helemaal ontdoen van moeten, puur voelen en jouw ademhaling volgen.

Tijdens deze ochtend gaan we heerlijk de natuur in voor een STILTEWANDELING, we ademen de geuren van het bos en de duinen in. En gaan de kracht van stilte ervaren. 

In de studio gaan we op de klanken van de muziek bewegen, het volgen van jouw lichaam en jouw hart. Met deze manier van bewegen, kom je bij jouw intuïtie terecht en jouw hart. De verbinding in de groep is enorm belangrijk en door te verbinden met elkaar verbind je je ook met jezelf. 

Daarna gaan we samen ADEMEN, we gebruiken de verbonden ademhaling (Lees hier wat het precies is) eerst geef ik uitleg over deze manier van ademhalen en hoe de sessie in zijn werk gaat. Je start met een bepaald gevoel of emotie die voor jou past op dat moment. Alles is goed, weet dat. Met dit ademwerk laat je je lichaam het werk doen waardoor je op cel niveau oude wonden kan helen,  pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk RELEASEN en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig. 

Tijdens het SOUND BATH mag je lekker in de ontspanning blijven voordat we overgaan tot SHARING als je die behoefte voelt om jouw ervaring met de anderen te delen. 

Uiteraard trakteer ik daarna op thee en homemade lekkers. 

WAT KAN HET JOU BRENGEN? 

Na deze ochtend heb je de kracht van stilte ervaren, ben je dichter bij jouw kern gekomen, heb je mogen loslaten maar vooral toestaan wat er leeft in jou en hiermee totaal zijn. Ontvang maar mooi mens.

KOM JE ONT-MOETEN?

Waar? Studio Duinlust in Overveen

Tijd: 9.00 uur  – einde 12.30 uur

Investering: € 59,- incl. thee en homemade lekkers

Kom je met twee personen dan is het € 55,- per persoon.

Klik hier om jouw plek reserveren.

Heb je nog vragen, stuur mij dan een berichtje via de mail

Kan je niet? Check dan de Agenda voor de andere data.

more

Tijdsstip

09:00:00 - 00:30:00

Locatie

Studio Duinlust

X