april, 2024

08apr8:00 pm9:15 pmNieuwe Maan Cacao & Adem Ceremonie ~ Online

Event Details

Cacao, een krachtige maar zacht plantmedicijn wat mij heeft laten inzien dat de ademhaling een onderdeel is van mijn zielsmissie. Het was 3 jaar terug toen ik in coronatijd voor het eerst een Cacao ceremonie deed. Thuis, online toen mijn zoontje net 3 maanden was.

Een beetje sceptisch dronk ik de iets wat bittere drank. Ik zette een intentie met nieuwe maan en midden in de nacht werd ik wakker, vol energie en helemaal in de gloria, ik ga iets met de ademhaling doen. Dit helpt mij zo lang al. Het geeft mij elke ademteug opnieuw het leven.

Daarom ben ik zelf ook zo dankbaar dat ik tijdens mijn sessies de spirit van cacao mag gebruiken. Laatst ervaarde ik zelf ook een ademsessie met het drinken van cacao vooraf. En wauw wat prachtig en zo krachtig. En liefdevol tegelijk.

Ik nodig jou uit met nieuwe maan, in het licht wat nog niet volledig schijnt. Wat uit de schaduw mag komen, gedurende de tijd. Je zet intenties en dit delen we. Door geluid te geven aan wat jij ten diepste verlangt. Waar jij van AAN gaat. Waar jij volledig mag stralen. Volledig mag leven. En misschien ook wel jouw zielsmissie mag vinden.

Na het zetten van de intenties, drinken we gezamenlijk de ceremoniële cacao. Doormiddel van visualisatie en meditatie kom je dieper in je lijf. Daarna maak je een ademreis van ongeveer 20 minuten met de verbonden ademhaling. Om jouw intentie tot alle cellen van je lichaam door te laten komen. De ademreis is begeleidt met muziek. Ter afsluiting is er een sharing.

Ik verwelkom je heel graag.

Ter voorbereiding, wil ik je vragen om een heerlijke fijne space voor jezelf te creëren. Met een dekentje, kaarsje, je favoriete kristal, iets om op of in te schrijven of wat jouw plekje behaaglijk en fijn maakt. En zorg ervoor dat je niet gestoord wordt.

Wanneer: 8 april om 20.00 uur tot 21.15/ 21.30 uur.

Investering €25,- excl. cacao. Wil je thuis cacao ontvangen? Dan stuur ik je dat met alle liefde toe en betaal je €7,50 extra.

Reserveer HIER jouw plek.

Volgende data zijn: 7 mei, 6 juni, 7 juli, 4 augustus, 3 september, 2 oktober (met replay), 31 oktober, 1 december

Wil je met 3 data mee doen? Dan ontvang je de cacao gratis toegestuurd t.a.v. €22,50 of €17,- korting als je liever jouw eigen cacao gebruikt.

Bij vragen, stuur mij gerust een mail. Een aantal dagen voor het event, krijg je een link toegestuurd voor het event.

more

Tijdsstip

20:00:00 - 21:15:00

X