juli, 2023

08jul8:45 am10:30 amMagical Morning Walk

Event Details

De geur van de dauw op het gras, de vogels die al wakker zijn, de ochtendzon op je huid, je voeten raken het gras en de grond voelt nog koud aan. De wind blaast zachtjes door jouw haren..

Alles ontwaakt, het enige wat telt is de stilte. Want in de stilte is alles hoorbaar. In de stilte wordt alles zo ontzettend helder. In de stilte ben jij er, alleen jij met jouw zintuigen en gedachtes. Maar de natuur is er om jou te leiden, om je te helpen en je laten reflecteren op wat er in je leeft. De natuur is één grote metafoor voor het leven, vertragen wordt versnellen. Groeien wordt bloeien. Het komt en gaat. 
Wat neem ik jou graag mee op een magische ochtend om te wandelen, te ademen, te ervaren, te vertragen en ontvangen.

Zodat je mag verbinden met jezelf. In stilte. 

In de ochtend neem ik je mee naar het prachtige Middenduin in Overveen. Een plek waar het altijd anders is. Het veranderd er met de dag, duinen, zand, gras, wind, zon, bloemen en geuren.

In stilte wandelen we richting een magische plek, een plek waar we verscholen tussen duin en bos neerstrijken. Daar doen we verschillende ademhalingsoefeningen waardoor de energie door jouw lichaam gaat stromen. De dag beginnen en stil staan bij wat er in je leeft. Opgeladen ga je naar huis. Om heerlijk relaxt aan jouw dag te beginnen.

We sluiten af met thee en healty lekkers.

Data: zaterdag 8 juli
Tijd: 8.45 – 10.30 uur
Locatie: Middenduin in Overveen
Prijs: €29,-

Reserveer je plekje hier

Vragen? Mail naar info@breathinginn.nl

Kan je niet? Check vooral de agenda voor meer events.

more

Tijdsstip

08:45:00 - 10:30:00

Locatie

Middenduin, Overveen

Duinlustweg 16

X