december, 2022

03dec9:30 am4:30 pmInner Freedom Retreat~ Ademwerk & LEAP

Event Details

Tijdens dit retreat gaan we ruimte maken in jou. Ruimte maken zodat jij,  jouw ware essentie kan ont-dekken en de vrijheid ervaart die in ieder van ons zit.
We maken daarvoor een innerlijke reis, waarbij we weer contact maken met opgeslagen emoties. Waar we geconditioneerde lagen afpellen en gestagneerde energie weer laten stromen. Een transformatieve dag voor iedereen die zich geroepen voelt om diep het proces in te duiken. Te komen tot het bewustzijn wie jij onder al deze lagen bent.

Via beweging, meditatie, ademwerk en LEAP verbinden we ons met de wijsheid van ons lichaam en onze intuïtie. We brengen energie naar de blokkades in jouw lichaam om deze vervolgens op te ruimen. In een veilige warme setting ont-dekken we onze innerlijke vrijheid!
Kom tot het besef dat jij meer bent dan je altijd gedacht hebt, dat je meer hebt, dan je dacht te hebben en dat je dichterbij bent wat je ambieert te zijn. Jouw krachtige levensenergie mag weer stromen.

 

Deze bijzondere krachtige dag mag ik samen met Djaja van den Berg organiseren. Ik heb haar ontmoet op een wintersport vakantie jaren terug. Ik heb haar leren kennen als mega grappig en slim.  

Het is haar missie om mensen weer te verbinden met hun ware natuur, hun innerlijke wijsheid en essentie. Om zodoende te leven vanuit meer innerlijke rust, plezier en vertrouwen onszelf en in het leven. 

Djaja is opgeleid tot Holistisch Therapeut, Reiki-Master, Familie-opsteller en NLP Practioner en gecertificeerd LEAP-facilitator. Haar eerste ervaring met de kundalini energie activatie was tijdens één van mijn adem Ont-moetingen. Voor mij magisch om te zien wat het lichaam zelf kan doen om die levensenergie te gaan laten stromen.

We zijn dankbaar voor degene die in hun hart de “Ja” voelen om onderdeel te zijn van deze reis. Dankbaar voor de moed om deel te nemen aan dit proces.

Datum: Zaterdag 3 december
Tijd: 9.30 -16.30 uur
Plaats: Studio Duinlust in Overveen

Investering: €139,- incl. heerlijke lunch

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Stuur dan een mail naar info@breathinginn.nl of reserveer jouw plek via: https://www.chipta.com/tickets/event/56221/inner-freedom-day-retreat/

more

Tijdsstip

09:30:00 - 16:30:00

Locatie

Overveen

X