december, 2023

01dec7:00 pm8:30 pmBreathwork @ Innerwork Yoga

Event Details

Ademwerk is een krachtige, actieve manier van ademen. We gebruiken hier de verbonden ademhaling. Het is circulaire veilige ademhalingstechniek die de in en uitademhaling verbindt met elkaar (anders dan alles wat je in yoga hebt gedaan) die in de buik en vervolgens in de borst gaat, zowel in als uitademen door de mond. De adem is levenskracht, Prana, en door continue en verbonden beweging van de adem overvloeden wij het lichaam met zuurstof. Er wordt een krachtige stroom in gang gezet waardoor vastzittende energie en emotionele blokkades vrij kunnen komen.

Dit kan ervaren worden door tintelingen in je lichaam, je kunt emotioneel worden, je verbeelding kan je onbekende plaatsen laten ontdekken en je zou een diep gevoel van liefde en dankbaarheid kunnen voelen. Elke keer dat je ademt, is de ervaring uniek en afhankelijk van waar je je op je pad bevindt. Het is een ware reis naar binnen.

Voor wie?

  • Wil je meer verbinding met je lichaam?
  • Wil je op een diepere laag je gevoelens ervaren?
  • Wil je meer zelfliefde?
  • Of meer innerlijke rust?
  • Wil je een gevoel van schuld, schaamte of angst loslaten.
  • Of wil je af van gevoelens zoals angst en stress?
  • Wil je je vitaliteit en persoonlijke kracht vergroten?

Dan is deze (onvergetelijke) workshop ademwerk echt iets voor jou!

Wat kan je verwachten?

We starten met het zetten een korte introductie over Breathwork en de ademtechniek die we gebruiken tijdens de ademsessie. Daarna, met behulp van verschillende tools zoals meditatie, verbindende oefeningen in de groep, visualisatie en het zetten van een intentie maak je contact met jouw lichaam en wat er in je leeft.

De ademsessie gebeurt liggend en is onder begeleiding van muziek. Het actieve gedeelte duurt ongeveer 30 minuten met continu en verbonden ademhaling. We eindigen met een rust moment, Savasana, de integratie van deze ervaring (10 à 15 minuten).

Tijd: 19.00 – 20.30 uur

Locatie: Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

Investering €27,50

Elke eerste vrijdag van de maand.

Aanmelden kan via de website van Yoga Innerwork

more

Tijdsstip

19:00:00 - 20:30:00

Locatie

Yoga Innerwork Kleverlaan 9 ‘Huis ter Kleef’, Haarlem.

X