januari, 2023

31jan7:30 pm9:30 pmBreathing Inn Ademcirkel ~ Haarlem

Event Details

Ervaar wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen! Tijdens de ademcirkel reik ik je de tools voor het creëren van een persoonlijke reis naar binnen.

Breng jezelf via Breathwork in een verhoogde staat van bewustzijn. In deze sessie maak je kennis met het verhogen van je lichaamsvibratie via de verbonden ademhaling. Een een veilige, actieve circulaire ademtechniek je levensenergie laat stromen. Tijdens deze sessie word je je bewust van jouw ademhaling. De sessie is zo opgebouwd dat we ons eerst gaan verbinden met onze ademhaling en met wat er in ons lichaam leeft. Dit doen we door verschillende bewegingen. Daarna is er een ademreis met deze verbonden ademhaling. We gaan op een versnelde manier ademen. Jouw lichaam zal blokkades beginnen los te laten. Dat betekend ook dat je fysieke, emotionele en spirituele sensaties kan voelen. Het is een reis naar binnen die je zal helpen in je persoonlijke groei. Dit alles onder begeleiding van passende muziek.

Ademen middels de verbonden ademhaling kan een transformerend effect geven, een staat van pure bliss en verlichting en dankbaarheid. Echter kan je systeem ook wakker geschud worden zodat je bijzondere inzichten krijgt. Het is een reis naar binnen. Het lichaam doet het werk waardoor je op celniveau oude wonden kan helen, negatieve herinneringen mag aankijken en omarmen.

Ga jij mee op deze diepe reis waar je helemaal mag zijn wie je bent met alles wat er in je leeft?

WAT DOEN WE TIJDENS DE ADEMCIRKEL? 

We starten de ademcirkel met het zetten van een intentie of het delen van een woord. Uiteraard ben je hier vrij in om dit te doen. Laat vooral de verwachting los om in alle openheid te ontvangen. Het lichaam geeft precies aan dat je mag volgen.

Een veilige space waarin jij mag zijn wie je bent en met alles wat er in je leeft. De ademreis is onder begeleiding van muziek, welke varieert van rustig naar krachtige muziek. Dit werkt op het zenuwstelsel zodat je ondersteuning hebt bij het proces wat je ingaat.

We sluiten af met een sharing en homemade healthy snack.

VOOR WIE IS DEZE SESSIE?

De adem cirkel is geschikt voor iedereen die klaar is om wat dieper te gaan en zijn of haar emoties en (onbewuste) trauma’s aan te kijken en te helen.

Het effect van onze adem:

  • Trauma release en een diepere connectie met jezelf
  • Het loslaten van oude patronen en gewoonten
  • Het verwerken van emoties en blokkades in je lichaam
  • Ontwaken van onze life force, oftewel onze levensenergie
  • Vermindering van stress en angstgevoelens
  • Gronding, rust, ruimte en stabiliteit in lichaam en geest
  • zelf reflectie en persoonlijke groei

Heb je contra-indicaties of ben je zwanger? Neem dan contact met mij op.

DATA EN TIJDEN

Wanneer:  Dinsdag 31 januari 19:30 – 21:30 uur

Waar: Connected Haarlem, Koppestokkestraat 87

Vragen? Mail naar info@breathinginn.nl

Prijs: 35,-

Reserveer je plekje hier

more

Tijdsstip

19:30:00 - 21:30:00

Locatie

Connected Haarlem

X