oktober, 2023

10okt7:30 pm9:45 pmBreathing Inn Adem Ont-moeting ~ Special birthday CACAO edition(voorheen Ademcirkel)

Event Details

Ervaar wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen! Tijdens de Adem ont-moeting reik ik je de tools voor het creëren van een persoonlijke reis naar binnen. Het wordt ook wel eens een ademcirkel genoemd maar dit is net even anders, naast het ervaren van een ademreis, maak ik intuïtief gebruik van essentiële oliën, dans/beweging, instrumenten en lichaamswerk.  

Ter ere van mijn verjaardag op 13 oktober is dit een speciale editie, met het drinken van ceremoniële cacao. Een hartopenende helende plant die een extra dimensie geeft aan de avond.

Tijdens de Ont-moeting, mag je jezelf ontmoeten. Je ont-doen van moeten. De Adem ont-moet jou. Als een innerlijk kompas, wat je de weg wijst.

Breng jezelf via Ademwerk in een verhoogde staat van bewustzijn. In deze ont-moeting maak je kennis met het verhogen van je lichaamsvibratie via de verbonden ademhaling. Een een veilige, actieve circulaire ademtechniek je levensenergie laat stromen. Je wordt je bewust van jouw ademhaling. Zodat we ons eerst gaan verbinden met onze ademhaling en met wat er in ons lichaam leeft. Dit doen we door verschillende bewegingen. Daarna is er een ademreis met deze verbonden ademhaling. We gaan op een versnelde manier ademen. Jouw lichaam zal blokkades beginnen los te laten. Dat betekend ook dat je fysieke, emotionele en spirituele sensaties kan voelen. Het is een reis naar binnen die je zal helpen in je persoonlijke groei. Dit alles onder begeleiding van passende muziek.

Ademen middels de verbonden ademhaling kan een transformerend effect geven, een staat van pure bliss en verlichting en dankbaarheid. Echter kan je systeem ook wakker geschud worden zodat je bijzondere inzichten krijgt. Het is een reis naar binnen. Het lichaam doet het werk waardoor je op celniveau oude wonden kan helen, negatieve herinneringen mag aankijken en omarmen.

Ga jij mee op deze diepe reis waar je helemaal mag zijn wie je bent met alles wat er in je leeft?

WAT DOEN WE TIJDENS DE ADEM ONT-MOETING? 

We starten de Adem Ont-moeting met het zetten van een intentie of het delen van een woord. Uiteraard ben je hier vrij in om dit te doen. Laat vooral de verwachting los om in alle openheid te ontvangen. Het lichaam geeft precies aan dat je mag volgen.

Daarna drinken we de cacao en start de reis naar binnen.

Een veilige space waarin jij mag zijn wie je bent en met alles wat er in je leeft. De ademreis is onder begeleiding van muziek, welke varieert van rustig naar krachtige muziek. Dit werkt op het zenuwstelsel zodat je ondersteuning hebt bij het proces wat je ingaat.

We sluiten af met een sharing en homemade healthy snack.

VOOR WIE IS DEZE SESSIE?

De Adem Ont-moeting is geschikt voor iedereen die klaar is om wat dieper te gaan en zichzelf echt te gaan zien en nieuwsgierig is om een reis naar binnen te maken. 

Het effect van onze adem:

 • Een diepere connectie met jezelf
 • Het aankijken, doorvoelen en omarmen van oude patronen, trauma en gewoonten
 • Het verwerken van emoties en blokkades in je lichaam
 • Ontwaken van onze life force, oftewel onze levensenergie
 • Vermindering van stress en angstgevoelens
 • Gronding, rust, ruimte en stabiliteit in lichaam en geest
 • zelf reflectie en persoonlijke groei

DEZE ONT-MOETING IS VOOR JOU ALS JE:

 • Een avond met Ademwerk & Cacao wilt beleven
 • Een avond dat je het leven wilt vieren
 • Een avond waar je vanuit zachtheid mag openen
 • Een avond waar er gedanst wordt
 • Een avond waar je heerlijk mag ontspannen
 • Een avond waar je je gaat verbinden met jouw ademhaling en met jezelf

Heb je contra-indicaties of ben je zwanger? Neem dan contact met mij op.

De avond mag je uiteraard ook bijwonen als je geen cacao wilt drinken.

DATA EN TIJDEN

Wanneer:  Dinsdag 10 oktober 19.30 – 21:45 uur

Waar: Tribe Hub, Haarlem

Vragen? Mail naar info@breathinginn.nl

Prijs: €59,- incl. Cacao.

Reserveer je plekje hier

Kan je niet? Check vooral de agenda voor meer events.

more

Tijdsstip

19:30:00 - 21:45:00

Locatie

Tribe Hub

Wagenweg 1

X