januari, 2024

17jan6:45 pm10:00 pmAdem Ont-moeting ~ Brand New Year Special

Event Details

Alle feestdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar net begonnen. Tijd voor een moment voor jezelf, om op te laden, aan te kijken wat jou niet meer dient, te omarmen wat jouw intentie is voor het nieuwe jaar, het voor je te zien en dit te gaan ownen.

Want hé.. iedereen weet de feestdagen is vaak net even te veel. Dus daarom meteen het nieuwe jaar starten met aandacht voor jezelf. Zodat je vliegend en met aandacht voor jezelf, vanuit jouw centrum kan blijven bewegen. Ik kan je vertellen, dat is echt heerlijk!

Jouw innerlijke intentie helder maken voor het nieuwe jaar, een her-innering aan jezelf, voor jezelf om jouw eigen zachte kracht te blijven ervaren. EMPOWER en begin het nieuwe jaar met een positief en liefdevol gevoel voor jezelf.

Ik neem je deze avond mee in een speciale editie van de Adem Ont-moeting. Een ontmoeting met jezelf en wat er in je leeft.

De avond ontstaat in het moment maar onderdelen als (lach)meditatie, verbindende dans, cacao drinken in ceremonie, ademwerk ennn het maken van jouw eigen Intention Canvas, dit zijn elementen die sowieso aan bod komen tijdens deze extra lange editie van de Adem Ont-moeting.

Waar jij jouw plek mag innemen om op adem te komen.

WAT DOEN WE TIJDENS DE ONT-MOETING?

We starten de avond met het drinken van ceremoniële cacao. Cacao heeft naast heel veel gezondheidsvoordelen, ook een werking op het openen van het hart. Cacao staat symbool voor het leven en vruchtbaarheid en voedt ons emotionele, fysieke en spirituele bewustzijn. Cacao laat ons verbinden met het universum en ons hogere zelf. Daarna neem ik jullie mee in een en het doen van een (lach)meditatie/visualisatie, waardoor je je hart kan laten spreken.

Tijdens de avond zal er een ademreis gemaakt worden met de verbonden ademhaling, dit brengt je in een verhoogde staat van bewustzijn. Verbonden ademhaling is een een veilige, actieve circulaire ademtechniek die je levensenergie laat stromen. Je wordt je bewust van jouw ademhaling en met wat er in ons lichaam leeft. Dat betekend ook dat je fysieke, emotionele en spirituele sensaties kan voelen. Het is een reis naar binnen die je zal helpen in je persoonlijke groei. Dit alles onder begeleiding van passende muziek. De ademreis zal ongeveer 30-45 minuten duren, korter dan dat ik normaal ademreizen aanbiedt.

Ademen middels de verbonden ademhaling kan een transformerend effect geven, een staat van pure bliss en verlichting en dankbaarheid. Echter kan je systeem ook wakker geschud worden zodat je bijzondere inzichten krijgt. Het is een reis naar binnen. Het lichaam doet het werk waardoor je op celniveau oude wonden kan helen, negatieve herinneringen mag aankijken en omarmen.

De adem helpt ons om onze intentie voor het nieuwe jaar voor ons te zien, in jou de antwoorden te voelen en dit vervolgens te uiten op het Intention Canvas. Een Intention Canvas is een canvas die je helpt om jezelf te helpen herinneren gedurende het jaar wat je jezelf gunt, waarin je in gelooft wat jij mag ontvangen. Ik kan je vertellen, het is super krachtig middel om op een plek te hangen waar je dagelijks naar kijkt en bij stil te staan.

Na het maken van het Intention Canvas doen we een eind meditatie om ´m echt in je cellen te voelen.

We sluiten af met een sharing en homemade healthy snack. Enn een cadeautje voor jou!

Voel jij al een JA opkomen voor deze prachtige verbindende avond? Er is maar plek voor 8 personen, dus ik nodig je uit om als je een JA voelt, jouw plek te reserveren.

WAT MAG JIJ GAAN ONTVANGEN?

  • Een veilige space vind ik het aller belangrijkste, waarin jij mag zijn wie je bent en met alles wat er in je leeft. Ik ben de liefdevolle aanwezige, in het moment kijk ik wat nodig is. Zodat jij jezelf mag openen.
  • Frisse en liefdevolle intenties voor jezelf.
  • Een avond helemaal voor jezelf, waarbij je lekker mag landen in je lichaam.
  • Een diepere connectie met jezelf.
  • Gronding, rust, ruimte en stabiliteit in lichaam en geest.
  • Zelf reflectie en persoonlijke groei.

DATA EN TIJDEN

Wanneer:  Woensdag 17 januari van 19.00 – 22.00 uur (inloop en landen om18.45 uur)

Waar: Tribe Hub, Haarlem

Prijs: €80,-

Er is plek voor maximaal 8 personen.

Reserveer je plekje hier

Heb je contra-indicaties of ben je zwanger? Neem dan contact met mij op.

Vragen? Mail naar info@breathinginn.nl

Kan je niet? Check vooral de agenda voor meer events.

more

Tijdsstip

18:45:00 - 22:00:00

Locatie

Tribe Hub

Wagenweg 1

X