september, 2023

23sept9:30 am5:17 pmFinding Your Inner Power ~ Ademwerk & Het Paard als Spiegel ~ Day Retreat

Event Details

De nazomer, met de atmosfeer nog warm. Het seizoen waar de blaadjes al van de bomen beginnen te vallen. De natuur laat los. Om een nieuw seizoen te beginnen.

Wat houdt jou tegen? Om te zijn wie je écht bent. Vind jouw innerlijke kracht tijdens deze fantastische dag! Met een prachtige combinatie van ademwerk en paardencoaching die beide puur natuur zijn.

Paarden zijn de perfecte spiegels. Zij laten jou zien wat je tegenhoudt en hoe jou lijf daar doorgaans op reageert. Vanuit hun instinct en hun natuurlijke hang naar evenwicht, zullen ze al snel laten zien wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en gaan ze daar waar jij (nog) niet kijken kan. Een spiegel die jou laat voelen hoe jij je grenzen meer mag bepalen en leren welke behoeftes daar bij horen. Paarden zien jou, en dat altijd zonder oordeel.

Met ademwerk en het ademen met de verbonden ademhaling mag je jezelf erkennen en een nieuwe verbinding aanmaken. Je mag vrij laten wat jou niet meer dient zodat jouw levensenergie weer gaat stromen.

Ik mag deze fantastische dag voor de derde keer organiseren met Roos Uijleman van Skill Paardencoaching.

Roos heb ik leren kennen als de mama van twee prachtige kinderen, haar dochter zit bij dezelfde gastouder als mijn zoontje. Ze is heerlijk recht voor haar raap, what you see is what you get, grappig, lief maar ook duidelijk en heel veel mensen kennis. Tijdens een sessie met Skill heb ik ervaren hoe messcherp de reflectie is van het paard.

De dag wordt een combinatie met ademwerk en paardencoaching. In een kleine groep van 6 personen. incl. Een heerlijke lunch, thee en healthy bites.

Kom jij jouw innerlijke kracht (her)-ontdekken?

Datum: 23 september
Tijd: 9.30 -17.17 uur
Omgeving Aerdenhout

Investering: €169,- incl. heerlijke lunch

Je kan je plek HIER reserveren

Maximaal 6 plekken beschikbaar.

Vragen? Stuur dan een mail naar info@breathinginn.nl

Kan je niet? Check vooral de agenda voor meer events.

more

Tijdsstip

09:30:00 - 17:17:00

Locatie

Omgeving Aerdenhout

X