november, 2022

04nov9:30 am5:30 pmFinding Your Inner Power ~ Ademwerk & Het Paard als Spiegel ~ Day Retreat

Event Details

Het is nu toch écht herfst! Het seizoen om los te laten wat jou niet meer dient.

Welke overtuigingen houden jou tegen om te doen wat jij echt wilt? 

Paarden zijn de perfecte spiegels. Zij kunnen jou laten voelen en zien waar die overtuigingen vandaan komen en hoe jou lijf daar doorgaans op reageert. Vanuit hun instinct zullen ze al snel laten blijken wat er bij jou onder de oppervlakte speelt en dat zonder oordeel en puur. Echt een ervaring die je laat zien hoe jij jou grenzen kan bepalen en leren welke behoeftes daar bij horen. 

Met ademwerk en het ademen met de verbonden ademhaling mag je de overtuigingen die je bij je draagt erkennen, zien en een nieuwe verbinding gaan aanmaken. Je mag vrij laten wat jou niet meer dient zodat jouw levensenergie weer gaat stromen.

Ik mag deze fantastische dag organiseren met Roos Uijleman van Skill paardencoaching

Roos heb ik leren kennen als de mama van twee prachtige kinderen, haar dochter zit bij dezelfde gastouder als mijn zoontje. Ze is heerlijk recht voor haar raap, what you see is what you get, grappig, lief maar ook duidelijk en heel veel mensen kennis. Tijdens een sessie met Skill heb ik ervaren hoe messcherp de reflectie is van het paard. Op de seconde reageerde hij op mij. Heel confronterend maar ook zoveel inzichten gekregen. Aan het einde ruikte Skill aan zijn poep, toen zei Roos: Paarden ruiken bijna nooit aan hun poep, dit weerspiegelt dat jij dus je eigen shit aan kijkt. En daar mag je trots op zijn! Dat blijft wel bij.

De dag wordt een combinatie met ademwerk en paardencoaching. In een kleine groep van 6 personen. incl. Een heerlijke lunch.

Datum: 4 november?
Tijd: 9.30 -17.30 uur
Omgeving Overveen/Aerdenhout

Investering: €139,- incl. heerlijke lunch

Maximaal 6 plekken beschikbaar.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Stuur dan een mail naar info@breathinginn.nl

more

Tijdsstip

09:30:00 - 17:30:00

Locatie

Overveen/ Aerdenhout

X