september, 2024

07sept(sept 7)10:00 am08(sept 8)4:00 pmConnect to Be ~ 2-Day Retreat

Event Details

Stel jezelf eens voor, hoe zou het voor je zijn om volledige connectie te hebben met wie jij bent. Volledig kunnen ZIJN wie jij bent. Volledig in verbinding te staan met wie jij bent.

Tijdens het Connect to Be Retreat, dit mega cadeau aan jezelf mag je dit gaan ervaren.

Sluit je ogen eens.. en beeld je eens in..

Je rijdt van de snelweg richting een N weg, je gaat langzamer rijden. Er is minder verkeer, je mag niet harder gaan. Het vertragen begint. Alles wordt minder, minder auto´s, minder huizen, minder mensen. Minder ruis. Minder doen.

Meer stilte, meer natuur, meer ZIJN. En dan kom je aan op een plek, in het niets. En in het alles. Want alles is daar. Alles is hier te vinden. In jou.

Ik nodig je uit om je schoenen uit te doen en de aarde te voelen, moeder natuur volledig tot je te nemen. De energie die voor jou beschikbaar is. Er hoeft niets meer tussen beide te komen.

Je loopt over het gras richting een prachtige plek, waar het vuur brand, waar het warm is. Waar de bloemen bloeien en de vogels fluiten. Waar de lucht schoon is en het land vrij.

Kom maar aan op deze plek, land maar.

Deze twee dagen neem ik je mee in een prachtige reis, waar je je verbind om te zijn. Te zijn met jouw essentie, jouw ware ik.

Een magisch samenzijn, met een groep mensen die in verbinding wil zijn. Ik nodig je uit in de yurt, die voelt als baarmoeder, veilig en warm. Een plek waar alles teruggaat naar de kern. Naar de basis, niet meer en niet minder.

Dit is wat je mag ontvangen:

 • Een prachtig samenzijn op een magische locatie, vol in verbinding.
 • Contact maken met jouw ademhaling en wat er in je leeft
 • Meditatieve oefeningen en visualisaties
 • Verbindende (systemische helende) oefeningen om jouw hart te openen
 • Portal Journey, verzorgd door lieve vriendin Anniek Blaauboer
 • De kracht van een ochtend in stilte ervaren
 • Vuurceremonie
 • Magical Morning Walk
 • Ademreis met de verbonden ademhaling
 • Heerlijk vervullend biologische voeding vanuit het seizoen, gemaakt met liefde en intentie.
 • Volledig verzorgd met overnachting in de yurt 2x lunch, 1x diner, 1x ontbijt en tussendoortjes
 • Optioneel een fantastische helende energetische massage door Danielle Molenkamp

Mijn liefde voor menselijke verbinding geeft mij een enorm vervuld hart. Ik zie jou voor wie je bent, zonder oordeel en projecties. Jij mag zijn. Ik prikkel en help je met humor stappen te laten zetten buiten de comfortzone. Want daar is waar de magie ontstaat. Mijn ervaring in de afgelopen jaren hebben mij doen beseffen hoeveel het groepswerk zoveel brengt. De dynamiek in de groep is net het échte leven. Het is het échte leven alleen dan misschien net in wat veiligere bedding. Het is een uitnodiging om net iets meer van jezelf te laten zien dan dat je gewend bent. Zo is hoe ik werk. Zo is hoe ik leef. Het geeft je veerkracht om alles wat er op je pad komt aan te gaan en het leven ten volste te leven.

Het avond programma wordt gehost door Anniek Blaauboer, zij is mijn vriendin die ik sinds mijn jeugd ken. Onze vriendschap is geshift van losgaan op vakanties in Ibiza naar samenkomen in verbinding op vrouwenfestivals. Een hele bijzondere vrouw die graag haar magie met jullie deelt.

Wat is een portal Journey? 

Door afstemming op de energie van de groep ontstaat er een dominant thema. Bij dit thema dient zich een bijbehorend portaal aan. Een portaal kan je weer zien als een ongeziene deur naar een energieveld waar frequenties aanwezig zijn die een effect op het dominante thema kunnen hebben. Tijdens de journey, waarin je kan ontspannen in een veld wat ondersteunend wordt door meerderen Ankh- en, nodig ik je uit zelf connectie te maken met deze energie en frequenties zodat je deze zelf kan waarnemen en integreren in jouw systeem. 

Het is geen activatie of actieve heling. Je gaat zelf ervaren, waarnemen en ontdekken. Deze frequenties kunnen velen vromen aannemen. Denk hierbij aan fysieke trillingen in je lichaam of warmte of kou. De frequenties kunnen zich ook laten waarnemen als gidsen, engelen, energie, kleuren of bijvoorbeeld overleden dierbaren. Hoe helder deze waarneming zijn verschilt per persoon en de mate waarin jouw helder waarnemings kanalen zijn geopend.

Optioneel Energetische massage

In de namiddag en op de zondagochtend zijn er 4 plekken vrijgemaakt voor een energetische massage. Mijn geliefde vriendin Danielle van Healthy Glow heeft helende handen. Daan en ik kennen elkaar al 18 jaar en weinige mensen kunnen zo goed masseren en aanraken zoals zij doet. Tijdens een dag als deze waar er veel processen worden doorgemaakt, is het niets fijner om liefdevol aangeraakt te worden.

Gun jezelf deze 60 minuten durende holistische energetische massage. Voel wat je voelt. Alles mag er zijn in liefde en aandacht. Ik masseer je deze dag met een massage olie met een door jou uitgekozen geur passend bij de emotie van die dag. We kunnen werken met een thema of een intentie die je voor jezelf hebt. Maar laat je vooral dragen en wees lief voor jezelf.

De massage is bij te boeken en kost €65,- (60 minuten)

De Sisteryurt

Langs een rustige meanderende molendijk in het noordhollandse landschap, is een hele bijzondere plek tot leven gekomen. Omzoomd door bomen met een vrij uitzicht over het polderlandschap is er een bedding gecreëerd voor een yurt waar vanuit rust ontstaan mag wat geboren wil worden.

De plek van deze twee mooie dagen is bij de Sisteryurt. In de polder. We overnachten in een yurt, er is vuur, er zijn hangmatten om te relaxen

De plek van deze twee mooie dagen is bij de Sisteryurt. In de polder. De activiteiten vinden in en om yurt plaats. Je overnacht ook in de yurt waar er een heerlijk bedje voor je klaar staat, er is vuur, er zijn hangmatten om te relaxen met grote houtenpalen die een krachtcirkel vormen, geplaatst op de energiebanen van de aarde. Er zijn bomen om tegen aan te zitten en land om over te turen. In september waar de warme lucht nog na ebt van de zomer, het geeft de plek kracht om te ZIJN. Te zijn met alles waarmee je in verbinding komt. Toen ik daar was om te voelen of dit het was. Wist ik het meteen, JA dit is de plek. Hier mag alles zijn en ontstaan.

De massages en eventueel andere activiteiten vinden plaats in The Glass House. Een prachtig glazen huisje omringd door de natuur met vrij uitzicht over de velden. De houtkachel staat er aan en de robuuste houtenvloer geven je een gevoel van geborgenheid.

Lief mens, voel je welkom om te ZIJN. Ik kijk er enorm naar uit om jou te ontmoeten.

Veel liefs Merel

Bekijk HIER de after movie van het retreat in mei

Reviews eerdere deelnemers:

Het 2-daagse retreat, georganiseerd door Merel, was bijzonder. Het had een intiem karakter en de plek, bij de Sister Yurt, is een fijne plek. Vanuit de hangmat konden we heerlijk contempleren en filosoferen, terwijl we uitkeken over de weilanden. Deze fysieke ruimte creëerde ruimte in mijn hoofd. In het hier en nu zijn, daar ging het deze 2 dagen voor mij om. Merel heeft ons tijdens de 2 dagen fijn begeleid en verzorgd. Het programma dat zij heeft samengesteld en de samenwerking met Anniek en Danielle, was verrassend. Het eten was echt verrukkelijk en slapen in de yurt was een zalige ervaring. En wij hadden het geluk dat deze 2 dagen de zon volop scheen, wat een genot! De dagen na het retreat voel ik mij erg fijn. Dankjewel Merel!

Ik heb enorme waardevolle inzichten gekregen, zoveel dank. Wat doe je dit toch mooi!

Ik ben overal voor gegaan en heb alles in zachtheid doorvoelt wat er kwam in de 2 dagen. Ik heb echt kunnen ontvangen en best goed ook. Door jouw vertrouwde bedding. Trots op mezelf 🙏

PRAKTISCHE INFO

Ontvangst: 7 september 10.00 uur Vertrek: 8 september om 16.00 uur Locatie: De Sisteryurt in de polder in Grootschermer (vlakbij Alkmaar) Investering: De eerst 5 deelnemers betalen €394,-, Normale prijs €444,- en is eventueel in termijnen te voldoen. Klik op de link hieronder om je aan te melden. Er zijn 6-8 plekken beschikbaar.

Energetische massage: Optioneel bij te boeken €65,- (4 plekken)

Aanmelden kan je via deze LINK

Indien je vragen hebt of twijfel je of dit iets voor jou is? Neem dan contact op via info@breathinginn.nl

more

Tijdsstip

10:00:00 - 16:00:00

Locatie

Sisteryurt in Grootschermer (nabij Alkmaar)

X