maart, 2022

12ma9:00 am12:30 pmBreathing Inn Ont-moeting Relax & Flow ~ Haarlem

Event Details

Tijdens deze ochtend gaan we heerlijk de natuur in voor een STILTEWANDELING, we ademen de geuren van het bos en de duinen in. En gaan de kracht van stilte ervaren. Als het weer het toelaat dan blijven we misschien wel buiten anders keren we terug naar de prachtige daglicht studio Duinlust. de naam zegt het al lust voor het oog en tegen het duin aan. 

In deze studio gaan we op de klanken van de muziek bewegen, het volgen van jouw lichaam en jouw hart. Met deze manier van bewegen, kom je bij jouw intuïtie terecht en jouw hart. HEART DANCING heeft mij zo enorm veel gebracht en ik wil het jou zo graag laten ervaren. Laat je verrassen! 

Daarna gaan we samen ADEMEN. We luisteren naar het verhaal van onze adem door middel van verschillende bewegingen en ademhalingstechnieken. Dit kan heel veel oproepen bij jezelf, namelijk energie, verschillende emoties, weerstand, blijdschap, ruimte in je lichaam maar veelal een reis naar binnen. Daar zijn antwoorden te vinden. Het haalt je uit de ratrace en gejaagdheid van het leven. Het haalt je uit het ‘moeten’, zonder wilskracht maar met zachtheid.

Dan duiken we de ontspanning in en geef ik jullie en heerlijk SOUND BATH ter afsluiting. 

WAT KAN HET JOU BRENGEN? 

Na deze ochtend ben jij opgeladen, heb je energie opgedaan en heeft jouw Inner Compass jou de weg gewezen naar jouw thuis.

KOM JE ONT-MOETEN?

Stuur mij dan jouw aanmelding per mail naar info@breathinginn.nl 

Waar? Studio Duinlust in Overveen

Inloop 9.00 uur  – einde 12.30 uur

Investering €45,- incl. thee en homemade lekkers

Klik hier om jouw plek te reserveren.

Heb je nog vragen, stuur mij dan een berichtje via de mail.

Kan je niet? Check dan de Agenda voor de andere data.

more

Tijdsstip

09:00:00 - 12:30:00

Locatie

Studio Duinlust

X