maart, 2022

26ma9:00 am12:30 pmBreathing Inn Ont-moeting Flow & Emotional Release ~ Haarlem

Event Details

Tijdens deze ochtend gaan we heerlijk de natuur in voor een STILTEWANDELING, we ademen de geuren van het bos en de duinen in. En gaan de kracht van stilte ervaren. Als het weer het toelaat dan blijven we misschien wel buiten anders keren we terug naar de prachtige daglicht studio Duinlust. de naam zegt het al lust voor het oog en tegen het duin aan. 

In deze studio gaan we op de klanken van de muziek bewegen, het volgen van jouw lichaam en jouw hart. Met deze manier van bewegen, kom je bij jouw intuïtie terecht en jouw hart. HEART DANCING heeft mij zo enorm veel gebracht en ik wil het jou zo graag laten ervaren. Laat je verrassen! 

Daarna gaan we samen ADEMEN, We gebruiken de verbonden ademhaling of holotropic breath (Lees hier wat het precies is) eerst geef ik uitleg over deze manier van ademhalen en hoe de sessie in zijn werk gaat. Je start met een bepaald gevoel of emotie die voor jou past op dat moment. Alles is goed, weet dat. Met dit ademwerk laat je je lichaam het werk doen waardoor je op celniveau oude wonden kan helen,  pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk RELEASEN en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig. 

Tijdens het SOUND BATH mag je lekker in de ontspanning blijven voordat we overgaan tot SHARING als je die behoefte voelt om jouw ervaring met de anderen te delen. 

Uiteraard trakteer ik daarna op thee en homemade lekkers. 

WAT KAN HET JOU BRENGEN? 

Na deze ochtend heb je de kracht van stilte ervaren, ben je dichter bij jouw kern gekomen, heb je mogen loslaten maar vooral toestaan wat er leeft in jou en hiermee totaal zijn. En heeft jouw Inner Compass jou de weg gewezen naar jouw thuis. 

KOM JE ONT-MOETEN?

Waar? Studio Duinlust in Overveen

Inloop 9.00 uur  – einde 12.30 uur

Investering € 45,- incl. thee en homemade lekkers

Klik hier om jouw plek reserveren.

Heb je nog vragen, stuur mij dan een berichtje via de mail

Kan je niet? Check dan de Agenda voor de andere data.

more

Tijdsstip

09:00:00 - 12:30:00

Locatie

Studio Duinlust

X