Adem Events

Over Breathing Inn

Breathing Inn groepsont-moeting

Ademen in groepsverband zorgt voor verbinding. Er worden verschillende groepssessies aangeboden, Ademevents, Adem Ont-moetingen en Retreats. Tijdens de onderstaande events wordt de verbonden ademhaling of chaotisch ademen gebruikt. Lees hier meer over deze manier van ademen.

WAT IS EEN ADEM ONT-MOETING?

Ervaar wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen! Tijdens de ADEM ONT-MOETING reik ik je de tool aan voor het creëren van een persoonlijke reis naar binnen. Men noemt het ook wel een ademcirkel, maar dit is net even anders. Naast een ademreis, laat je verrassen door verschillende elementen van verbinding, verbinding met jezelf en met de groep. Zo maak ik intuïtief gebruik van essentiële oliën, dans/beweging, instrumenten en lichaamswerk.

In deze ont-moeting met jezelf maak je kennis met het verhogen van je lichaamsvibratie via de verbonden ademhaling. Een veilige, actieve circulaire ademtechniek die je levensenergie laat stromen. Tijdens deze sessie word je je bewust van jouw ademhaling. De sessie is zo opgebouwd dat we ons eerst gaan verbinden met onze ademhaling en met wat er in ons lichaam leeft. Dit doen we door verschillende bewegingen, dit zorgt voor veiligheid voor jou en in de groep. Daarna starten we een ademreis onder begeleiding van muziek. Daarna is er tijd voor het delen van de ademreis, dit helpt ter integratie.

De adem ont-moeting duurt ongeveer 2 uur.

WAT KAN HET JOU BRENGEN?

 • Een diepere connectie met jezelf
 • Uit het hoofd, in het lichaam
 • Het loslaten van oude patronen en gewoonten
 • Trauma release
 • Het verwerken van (onverwerkte)emoties en blokkades in je lichaam
 • Ontwaken van onze life force, oftewel onze levensenergie
 • Vermindering van stress en angstgevoelens
 • Gronding, rust, ruimte en stabiliteit in lichaam en geest
 • Zelf reflectie en persoonlijke groei

LET OP: Indien je contra indicaties hebt, neem dan eerst contact met mij op alvorens je jezelf aanmeld.

THE FEMININE BREATH CIRCLES

The Feminine Breath, jouw vrouwelijke energie door je heen laten stromen met jouw ademhaling.
Ik neem je mee in een verbindende dans wat je hart laat spreken, waarin de adem, jouw sensualiteit naar boven haalt. Jouw vrouw zijn. Jouw waarheid durven laten horen, precies wie jij bent.
We delen en helen samen. In de groep. Precies dat brengt jou omhoog. Zodat je mag stralen, zodat je mag staan voor wie jij bent.

Versterk jouw vrouwelijke energie en ga staan voor jouw waarheid.

Van hard en streng zijn naar een zachte en liefdevolle blik naar jezelf.

Je stapt uit de controle en kan gaan leven in overgave.

💞Daardoor ontwikkel je een liefdevol bewustzijn op alle vlakken in je leven. Als je dit voor jezelf doet dan zal je het gaan uitstralen naar anderen. Wordt het makkelijker en fijner.

💚Een liefdevolle bedding, daar zorg ik voor. Je mag helemaal zijn wie je bent met alles wat er in je leeft. Alles wat er door je heen wil stromen.

💫Innerlijke verbinding, is verbinding met jouw diepste weten. Jouw kompas in het leven. Deze verbinding is goud, als je die voelt dan ontvouwt het leven vanzelf.

🥰Leven vanuit je hart, is leven vanuit wat jij het liefste doet en naar buiten wil brengen. Het voelen van je hartsverlangen is wat je gaat ervaren.

🦋Staan voor jouw waarheid, is nooit meer hoeven nadenken wat je zegt. Want er zit geen schaamte meer op. Doordat je in zachtheid kan blijven is het zoveel makkelijker om jouw waarheid te spreken.

♾️Connectie met jouw ware zelf, wie je werkelijk bent is er altijd al geweest. Het is een pad van ont-dekken en ontmoeten. Stel jezelf maar open om te ontvangen.

🙏Commitment aan jezelf, is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Hoe meer je dit doet. Hoe meer je er voor een ander kan zijn.

💃Vrij bewegen in je lichaam, zonder het gevoel te hebben dat je je in moet houden. Dat je alle emoties, gedachtes en bewegingen mag voelen, dat maakt ruimte om jezelf vrij te voelen.

The Feminine Breath Circles zijn 3 fysieke bijeenkomsten en 1 online sharing moment, in een vaste groep met vrouwen. Er komen prachtige mooie elementen voorbij zoals ademwerk, stembevrijding, cacao in ceremonie, lachmeditatie, verbindende dans voor het openen van je hart, spiegelen, leren leven vanuit liefdevol bewustzijn en verlangen.

Tijdens elke bijeenkomst maken we een ademreis met de verbonden ademhaling, een krachtige ademtechniek die jou laat ervaren wat er in jou zit. Wat naar buiten gebracht mag worden. Op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau kan je een enorme shift ervaren.
De connectie met heling ontstaat waardoor je leven steeds meer vanuit je authentieke vrouwelijke zelf kan ontstaan. Vanuit flow. Vanuit zachtheid. Vanuit de dans die het leven heet.

Het programma van deze avond staat niet vast maar eerder genoemde elementen komen zeker aan bod. Vanuit mijn ziel. De adem zal ons leiden, vanuit beweging en dans.

Neem contact op als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwe start datum. 

Heb je een vraag of wil je weten of dit iets voor jou is? Mail mij dan op info@breathinginn.nl

Check de agenda op deze pagina: agenda en meld je aan voor het eerst volgend event.

ANDEREN GINGEN JOU VOOR:

Cheraldine:

Ik heb bij Merel 3 ademsessies ervaren (feminine breath cirkel). Wat een liefdevolle, fijne en zachte energie heeft zij. Ik voelde me op mijn gemak, durfde alles toe te laten en iedere avond was een andere ervaring. Dankjewel lieve Merel!

Marije:

Ademwerk is uit je hoofd en in je lichaam stappen om zo te ervaren wat er bij je speelt en om tot rust te komen bij jezelf. Merel begeleidt je hierbij met heel veel warmte en rust, en ze weet feilloos aan te voelen wat je wel en niet nodig hebt. Heb een aantal groepsessies binnen en buiten mogen ervaren en ook een emotional release 1-op-1. Het is allemaal verrijkend, verhelderend en bijzonder. Ont-moeten is haar motto en dat maakt ze keer op keer waar.

Marleen:

Wat een fantastische dag heb ik mogen ervaren bij het Finding your inner power retreat van Roos en Merel. 2 prachtige vrouwen die allebei zo goed en kundig zijn in wat ze doen. Samen zorgden ze voor een liefdevolle en veilige bedding waardoor we allemaal kwetsbaar durfden te zijn met alles wat er werd aangeraakt. Een aanrader om naar toe te gaan ♡

Rens:

Het was een super fijne ervaring en ik kom graag nog een x terug!! Een super fijne energie waardoor ik alles even los kon laten! Dank je wel merel ❤️

Lucinda:

Merel is een hele lieve en rustige vrouw. Ze zorgt als persoonlijkheid al voor een gevoel van veiligheid. Dat helpt om jezelf helemaal over te geven aan de ademsessie. het is een soort opschoning die we echt wel maandelijks kunnen gebruiken. Het liefst preventief!

Roos:

Een paar superfijne groep sessies gehad met Merel. Deze vrouw kan zo’n veilige en verbonden omgeving creëren! Goed voor hoofd, hart en lijf.

Kim:

Ik deel genomen aan een ont-moeting in de natuur. Ik vond het best spannend, maar kreeg al snel een duidelijk bericht met hoe, wat, waar. De ochtend was bijzonder voor mij, er kwamen emoties los, dit voelde goed. Als moeder van 3 jonge kinderen, was dit een mooi cadeau aan mezelf. Ik kon er weer tegenaan. Dit was zeker niet de laatste keer. Bedankt en tot gauw Merel.

Djaja:

Deze nazomer één van Merel haar Breathing Inn ont-moetingen bijgewoond in de prachtige natuur. Dit was heerlijk! Echt een moment om even helemaal bij jezelf te komen door je te verbinden met jouw ademhaling, de natuur en met elkaar. Merel is een super enthousiaste en getalenteerde ademcoach. Ze geeft toegankelijke en effectieve oefeningen en heeft een heel prettige energie. Ik zou iedereen aanraden om zichzelf een sessie met Merel cadeau te doen.

Danielle:

Merel is een fantastische coach en heeft mij veel geleerd hoe om te gaan in verschillende situaties waarbij ademhaling je goed kan helpen. Ook zijn de sessies ontspannend en maken ze mij blij. Ik raad het iedereen ook aan om eens mee te doen in de groeps ont-moetingen of 1 op 1 sessies. Merel is echt een prof en haar energie is super fijn.

————————————————————————————————————

Workshop voor bedrijven, vrienden of op jouw retreat?

Ik bied verschillende workshops aan, zoals adem, veerkracht en workshops voor psychologische veiligheid en altijd op maat gemaakt naar aanleiding van de vraag van de klant. Hier gaan we samen over in gesprek.

Mijn workshops gaan over échte menselijke verbinding. Voor versterking en vergroten van de psychologische veiligheid in teams. Zodat ze veerkracht vergroten, versterken en behouden. Ik maak gebruik van verschillende (adem/beweging/systemische) verbindende oefeningen.

Ware verbinding als je de ander durft te zien voor wie hij of zij is. Zonder oordeel. Wetende dat de ander volledig hetzelfde is als jij met alle emoties, gevoelens en processen. Alleen een ander pad bewandeld.

Dat gun ik iedereen, dat gun ik jou, je collega, leidinggevende. Ik gun het iedereen die jij maar kent. Echte oprechte verbinding. Ik kan je vertellen, dat werkt. Het werkt tot in iedere cel van jouw team. Het is ervaren met het lichaam. Uit het hoofd.

Vraag HIER de informatie brochure aan voor alle workshops.

Wat kan je verwachten van een ademworkshop?

Ademen we doen het altijd en overal. Maar ben jij je er ook bewust van? Bewust ademhalen zorgt dat je meer in het hier en nu kan zijn. Je zenuwstelsel kalmeren en je meer relaxt in je lichaam kan voelen. In deze ademworkshop maak je kennis met de kracht van de ademhaling. Tijdens de workshop, krijg je uitleg/theorie over de ademhaling en hoe je die als tool kan leren gebruiken. Met name een tool om de innerlijke balans te behouden en wat de invloed van onze ademhaling op onze gesteldheid is. Daarna wordt er ervaren en verschillende ademhalingstechnieken beoefend. Er is tijd om de ervaringen uit te wisselen.

WAT BRENGT HET DE DEELNEMERS:

 • Ontspanning & rust in het lichaam.
 • De kracht van de ademhaling ervaren.
 • De Adem als tool leren gebruiken
 • Verbinding met jezelf en elkaar.
 • Immuumboost voor het lichaam.
 • Een moment om écht op adem te komen

Heb je interesse in een workshop voor een groep met jouw mensen, in een privé sessie of collega’s? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

O.a. De Fitte Medewerker, Sungivity, Van Wijnen Groep, ParaDIGMA Groep, Hera Inzetbaarheid, Vital Workplace, Gemeente Lelystad gingen je al voor.

Neem contact op voor de mogelijkheden via de mail of neem contact op via 06-44470350.

20230325_180315-1

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt

Ontwikkeld door AtSea Design & Media