Adem Events

Over Breathing Inn

Breathing Inn groepsont-moeting

Ademen in groepsverband zorgt voor verbinding. Er worden verschillende groepssessies aangeboden, Ademevents, Adem Ont-moetingen en Retreats. Tijdens de onderstaande events wordt de verbonden ademhaling of chaotisch ademen gebruikt. Lees hier meer over deze manier van ademen.

WAT IS EEN ADEM ONT-MOETING?

Ervaar wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen! Tijdens de ADEM ONT-MOETING reik ik je de tool aan voor het creëren van een persoonlijke reis naar binnen. Men noemt het ook wel een ademcirkel, maar dit is net even anders. Naast een ademreis, laat je verrassen door verschillende elementen van verbinding, verbinding met jezelf en met de groep. Zo maak ik intuïtief gebruik van essentiële oliën, dans/beweging, instrumenten en lichaamswerk.

In deze ont-moeting met jezelf maak je kennis met het verhogen van je lichaamsvibratie via de verbonden ademhaling. Een veilige, actieve circulaire ademtechniek die je levensenergie laat stromen. Tijdens deze sessie word je je bewust van jouw ademhaling. De sessie is zo opgebouwd dat we ons eerst gaan verbinden met onze ademhaling en met wat er in ons lichaam leeft. Dit doen we door verschillende bewegingen, dit zorgt voor veiligheid voor jou en in de groep. Daarna starten we een ademreis onder begeleiding van muziek. Daarna is er tijd voor het delen van de ademreis, dit helpt ter integratie.

De adem ont-moeting duurt ongeveer 2 uur.

WAT KAN HET JOU BRENGEN?

  • Een diepere connectie met jezelf
  • Uit het hoofd, in het lichaam
  • Het loslaten van oude patronen en gewoonten
  • Trauma release
  • Het verwerken van (onverwerkte)emoties en blokkades in je lichaam
  • Ontwaken van onze life force, oftewel onze levensenergie
  • Vermindering van stress en angstgevoelens
  • Gronding, rust, ruimte en stabiliteit in lichaam en geest
  • Zelf reflectie en persoonlijke groei

LET OP: Indien je contra indicaties hebt, neem dan eerst contact met mij op alvorens je jezelf aanmeld.

THE FEMININE BREATH CIRCLES

The Feminine Breath, jouw vrouwelijke energie door je heen laten stromen met jouw ademhaling.
Ik neem je mee in een verbindende dans wat je hart laat spreken, waarin de adem, jouw sensualiteit naar boven haalt. Jouw vrouw zijn. Jouw waarheid durven laten horen, precies wie jij bent.
We delen en helen samen. In de groep. Precies dat brengt jou omhoog. Zodat je mag stralen, zodat je mag staan voor wie jij bent.

Versterk jouw vrouwelijke energie en ga staan voor jouw waarheid.

Van hard en streng zijn naar een zachte en liefdevolle blik naar jezelf.

Je stapt uit de controle en kan gaan leven in overgave.

💞Daardoor ontwikkel je een liefdevol bewustzijn op alle vlakken in je leven. Als je dit voor jezelf doet dan zal je het gaan uitstralen naar anderen. Wordt het makkelijker en fijner.

💚Een liefdevolle bedding, daar zorg ik voor. Je mag helemaal zijn wie je bent met alles wat er in je leeft. Alles wat er door je heen wil stromen.

💫Innerlijke verbinding, is verbinding met jouw diepste weten. Jouw kompas in het leven. Deze verbinding is goud, als je die voelt dan ontvouwt het leven vanzelf.

🥰Leven vanuit je hart, is leven vanuit wat jij het liefste doet en naar buiten wil brengen. Het voelen van je hartsverlangen is wat je gaat ervaren.

🦋Staan voor jouw waarheid, is nooit meer hoeven nadenken wat je zegt. Want er zit geen schaamte meer op. Doordat je in zachtheid kan blijven is het zoveel makkelijker om jouw waarheid te spreken.

♾️Connectie met jouw ware zelf, wie je werkelijk bent is er altijd al geweest. Het is een pad van ont-dekken en ontmoeten. Stel jezelf maar open om te ontvangen.

🙏Commitment aan jezelf, is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven. Hoe meer je dit doet. Hoe meer je er voor een ander kan zijn.

💃Vrij bewegen in je lichaam, zonder het gevoel te hebben dat je je in moet houden. Dat je alle emoties, gedachtes en bewegingen mag voelen, dat maakt ruimte om jezelf vrij te voelen.

The Feminine Breath Circles zijn 3 fysieke bijeenkomsten en 1 online sharing moment, in een vaste groep met vrouwen. Er komen prachtige mooie elementen voorbij zoals ademwerk, stembevrijding, cacao in ceremonie, lachmeditatie, verbindende dans voor het openen van je hart, spiegelen, leren leven vanuit liefdevol bewustzijn en verlangen.

Tijdens elke bijeenkomst maken we een ademreis met de verbonden ademhaling, een krachtige ademtechniek die jou laat ervaren wat er in jou zit. Wat naar buiten gebracht mag worden. Op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau kan je een enorme shift ervaren.
De connectie met heling ontstaat waardoor je leven steeds meer vanuit je authentieke vrouwelijke zelf kan ontstaan. Vanuit flow. Vanuit zachtheid. Vanuit de dans die het leven heet.

Het programma van deze avond staat niet vast maar eerder genoemde elementen komen zeker aan bod. Vanuit mijn ziel. De adem zal ons leiden, vanuit beweging en dans.

START op 10 maart 2024.

Heb je een vraag of wil je weten of dit iets voor jou is? Mail mij dan op info@breathinginn.nl

Check de agenda op deze pagina: agenda en meld je aan voor het eerst volgend event.

————————————————————————————————————

Breathing Inn voor bedrijven, vrienden, of op jouw retreat?

Voor bedrijven geef ik een adem, verbinding & empowermentworkshops. Mijn workshops gaan over échte menselijke verbinding. Voor versterking en vergroten van de psychologische veiligheid in teams.

Ware verbinding als je de ander durft te zien voor wie hij of zij is. Zonder oordeel. Wetende dat de ander volledig hetzelfde is als jij met alle emoties, gevoelens en processen. Alleen een ander pad bewandeld.

Dat gun ik iedereen, dat gun ik jou, je collega, leidinggevende. Ik gun het iedereen die jij maar kent.

Wist je dat ik deze workshops ook geef aan bedrijven? Empowerment en verbinding workshops. Echte oprechte verbinding. Ik kan je vertellen, dat werkt. Het werkt tot in iedere cel van jouw team. Het is ervaren met het lichaam. Uit het hoofd.

Ik geef uitleg over de adem en wat het met jou kan doen en wat bewust ademen vooral kan brengen. Maar het gaat vooral over ervaren. Uit het hoofd in het lichaam. We gaan ADEMEN, echt op adem komen. We luisteren naarmiddel van verschillende bewegingen en ademhalingstechnieken. Het haalt je uit de ratrace en gejaagdheid van het leven. Het haalt je uit het ‘moeten’, zonder wilskracht maar met zachtheid.

Heb je interesse in een Ont-moeting voor een groep met jouw mensen, in een privé sessie of collega’s? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

O.a. De Fitte Medewerker, Sungivity, Van Wijnen Groep, ParaDIGMA Groep, Hera Inzetbaarheid, Vital Workplace, Gemeente Lelystad gingen je al voor.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Breathing Inn - Merel Burger

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt

Ontwikkeld door AtSea Design & Media

X