Adem & Empowerment coaching

Over Breathing Inn

Wat is het?

Mijn coachsessies noem ik ont-moetingen. Waarom ont-moeting? Omdat we al zoveel moeten in ons leven. De keuze dat jij iets anders wilt en mag in jouw leven is uit vrije wil. 

Tijdens onze ont-moetingen kijk ik vanuit zachtheid en zullen we eerst inzoomen op welke sensaties in je lichaam te voelen zijn, wat het met je doet en wat je zelf graag zou willen. Wat mag je loslaten en bevrijden? Adem & Empowerment coaching kan je hierbij helpen om in je kern te gaan voelen wie je in essentie bent.

IS ADEM & EMPOWERMENT COACHING IETS VOOR JOU?

Als jouw verhaal vertelt dat je:

 • Blokkades voelt in je lichaam
 • Veel in je hoofd zit
 • Lastig vind om te voelen of juist enorm veel voelt en het moeilijk vindt om hier mee om te gaan
 • Terugkerende negatieve patronen en beperkende overtuigingen hebt
 • Onverwerkte trauma’s
 • Stress klachten
 • Fysieke klachten
 • Hyperventilatie of slaapproblemen.
 • Ook voor mensen die liever niet praten maar juist ervaren.
 • Als je uit zelfzorg wil ademen omdat je weet hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen.

Voor moeders en vaders die hard werken en zichzelf soms verliezen en vergeten. En hun eigen behoeftes en grenzen willen leren aangeven.

Klikt dit je bekend in de oren? Dan is dit iets voor jou!

Heb je vragen of twijfel of dit iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.

HOE ZIET EEN SESSIE ERUIT? 

We zoomen altijd in op jouw thema waarbij we eerst in gesprek gaan en ik zonder oordeel luister naar jouw verhaal. Aan de hand daarvan doen we een lichaamsgerichte oefening om dat deel in jouw lichaam en systeem aandacht te geven. Deze oefening helpt je om de nieuwe verbinding die je voor ogen hebt te transformeren met de ademhaling. Het is letterlijk een intentie geven en dit bewust weer te laten gaan. Zodat je lichaam open staat voor de antwoorden. 

Tijdens mijn sessies maak ik o.a. gebruik van de verbonden ademhaling. Dit is niet altijd het geval. Dat ligt er helemaal aan wat je nodig hebt op dat moment. Al dan niet maak ik gebruik van andere ademhalingstechnieken.

Verbonden ademhalen is een versnelde manier van ademen, waardoor er in korte tijd veel zuurstof in je lichaam komt. Je cellen worden voorzien van extra zuurstof en brengen de energie op de plekken in je lichaam waar ervaringen uit het verleden zijn opgeslagen. Je komt in een soort droom stand terecht, waardoor die opgeslagen bewegingen in de vorm van emoties, gevoelens, fysiek of mentaal mag gaan loslaten. Gaan omarmen en doorvoelen. 

Tijdens de ademsessie maak ik gebruik van passende muziek, die ondersteund het proces op zenuw niveau. Waardoor jouw mogelijke releases tijdens de sessie worden ondersteund en getriggerd.

WAAROM HELPT HET JOU? 

Mijn manier van coaching kan je helderheid geven over je eigen overtuigingen en deze leren zien en mee om leren gaan.

 • In het dagelijks leven meer energie en rust ervaren
 • Hoog lichaamsbewustzijn
 • Je staat in je kracht en straalt dit uit
 • Het leert je om een andere kijk te krijgen op situaties waardoor je letterlijk lucht krijgt
 • Vrijheid en expressie in leven
 • Leven vanuit jouw behoeftes
 • Zorgen voor jezelf
 • Verbinding met jouw diepte weten en essentie
 • Jouw intuïtie volgen en daarop vertrouwen
 • Het bevrijden van onderwerpen die jou niet meer dienen

Mij heeft het echt bij mijn kern gebracht en te weten wie ik in essentie te ben. Ik ben mij vrijer gaan voelen in mijn lichaam, mijn denken en doen maar ik leer ook nog steeds en blijf oefenen! Het mooie van ademwerk vind ik, je hoeft niet te praten. Jouw ademhaling vertelt je jouw verhaal.  

Ik help je graag met deze reis op een liefdevolle en open wijze waar ook gelachen mag worden. Lachen om en naar het leven kan verlichting geven, hoe pijnlijk en moeilijk het soms ook kan zijn. Ik zorg voor een veilige setting, waar jij helemaal mag zijn wie je bent.

MOGELIJKHEDEN

Mijn sessies zijn geen quick fix. Ik geloof eigenlijk niet in een quick fix, je hebt er namelijk een tijdje over gedaan om op dit punt in je leven te komen. Als jij iets veranderen in jezelf dan gaat dat niet zomaar. Dat vergt commitment en tijd aan jezelf, voor jezelf. Zodat je kan groeien naar de versie die je altijd al bent geweest.

Individuele coaching en in groepen

Ik bied 3, 4 of 5 maanden programma’s aan, op de pagina van het Breathing You Programma  kan je lezen wat deze verdiepende reis voor jou kan betekenen.

Losse sessies zijn er in twee vormen Empower your Breath Ont-moeting of Breathing You Ont-moeting.

The Feminine Breath Circles, een reeks van 3 fysieke bijeenkomsten en 3 online sharings in de groep. Alleen voor vrouwen. Nieuwe reeks start op 26 januari 2024. Meer info? Neem gerust contact op via telefoon of  e-mail. 

Je ook heel welkom op één van mijn Ademevents in groepsverband. Check hier de agenda

Klik hier voor de Tarieven

Heb je vragen of twijfel je deze wijze van coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.

Breathing Inn maakt gebruik van de integriteitscode van The Breathwork Coach.

 

Wil jij de plek in jezelf terug vinden om weer op adem te komen?

Ben je op zoek naar meer ontspanning in je leven?

Wil jij loskomen uit jouw systeem van patronen, overtuigingen en blokkades?

Ga jij voor ont-moeten en wil je meer voelen wat je lichaam echt nodig heeft?

Wil je in beweging komen om je weer compleet te voelen?

Voel jij een JA? Bel of mail mij direct.

 

MOONBIRD adem tool

Breathing Inn is partner van Moonbird een prachtige tool om jou te helpen ademen. Moonbird helpt je om te leren gaan met angst, stress, burn-out, slaapproblemen.

Een rustige ademhaling is de meest effectieve manier om angst te verminderen, je slaap te verbeteren en je stressniveau te verlagen. Moonbird helpt met het weghalen van stress uit je lichaam en brengt je tot rust. Laat je leiden door moonbird: eenvoudig, intuïtief en effectief.

Omdat Breathing Inn partner van Moonbird is, krijg je via deze link en met deze code: BREATHINGINN  €10,- korting op jouw aankoop.

Heb je vragen over de Moonbird, stel ze gerust en neem contact met mij op.

Breathing Inn - Merel Burger

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt