Ademcoaching

Over Breathing Inn

Wat is het?

Mijn coachsessies noem ik ont-moetingen. Waarom ont-moeting? Omdat we al zoveel moeten in ons leven. De keuze dat jij iets anders wilt en mag in jouw leven is uit vrije wil. 

Tijdens onze eerste kennismakings- ont-moeting maken we een wandeling in de natuur en luister ik naar het verhaal van jouw ademhaling. Vanuit zachtheid zullen we eerst inzoomen op welke sensaties in je lichaam te voelen zijn, wat het met je doet en wat je zelf graag zou willen. Wat mag je loslaten en bevrijden? Ademwerk kan je hierbij helpen om in je kern te gaan voelen wie je in essentie bent.

IS ADEMWERK IETS VOOR JOU?

Als jouw verhaal vertelt dat je blokkades voelt in je lichaam, veel in je hoofd zit, lastig vind om te voelen of juist enorm veel voelt en het moeilijk vindt om hier mee om te gaan, terugkerende negatieve patronen en beperkende overtuigingen hebt, onverwerkte trauma’s, stress klachten, fysieke klachten, hyperventilatie of slaapproblemen.  

Ook voor mensen die liever niet praten maar juist ervaren.

Voor moeders en vaders die hard werken en zichzelf soms verliezen en vergeten. En hun eigen behoeftes en grenzen willen leren aangeven.

Heb je vragen of twijfel je of ademwerk iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.

HOE ZIET EEN SESSIE ERUIT? 

Tijdens mijn sessies gebruiken we de verbonden ademhaling of chaotisch ademen. Dit is een versnelde manier van ademen, waardoor er in korte tijd veel zuurstof in je lichaam komt. Je cellen worden voorzien van extra zuurstof en brengen de energie op de plekken in je lichaam waar ervaringen uit het verleden zijn opgeslagen. Je komt in een soort droom stand terecht, waardoor die opgeslagen bewegingen in de vorm van emoties, gevoelens, fysiek of mentaal mag gaan loslaten. Gaan omarmen en doorvoelen. 

Tijdens de ademsessie maak ik gebruik van passende muziek, die ondersteund het proces op zenuw niveau. Waardoor jouw mogelijke releases tijdens de sessie worden ondersteund en getriggerd.

Vooraf de sessie doen we altijd een verdieping op jouw thema zodat dit thema geactiveerd wordt in je lichaam. 

WAAROM HELPT HET JOU? 

Ademwerk kan je helderheid geven over je eigen overtuigingen en deze leren los laten. In het dagelijks leven meer energie en rust ervaren. Het leert je om een andere kijk te krijgen op situaties waardoor je letterlijk lucht krijgt. Maar ook vrijheid in leven. Het kan je bevrijding geven van de blokkades in je lichaam, zoals hyperventilatie en angst gevoelens, stress, burn-out gevoelens, onverwerkte emoties, trauma’s en negatieve herinneringen uit het verleden.

Mij heeft het echt bij mijn kern gebracht en te weten wie ik in essentie te ben. Ik ben mij vrijer gaan voelen in mijn lichaam, mijn denken en doen maar ik leer ook nog steeds en blijf oefenen! Het mooie van ademwerk vind ik, je hoeft niet te praten. Jouw ademhaling vertelt je jouw verhaal.  

Ik help je graag met deze reis op een liefdevolle en open wijze waar ook gelachen mag worden. Lachen om en naar het leven kan verlichting geven, hoe pijnlijk en moeilijk het soms ook kan zijn. Ik zorg voor een veilige setting, waar jij helemaal mag zijn wie je bent.

MOGELIJKHEDEN

Ademwerk is geen quick fix. Ik geloof eigenlijk niet in een quick fix, je hebt er namelijk een tijdje over gedaan om op dit punt in je leven te komen. Als jij iets veranderen in jezelf dan gaat dat niet zomaar. Je mag altijd een keer komen ademen, maar ik noem één keer ademen puur een ervaring.

Ik bied 1-op-1 trajecten aan en in groepsverband.

Op de pagina van het ademtraject  kan je lezen wat deze verdiepende reis voor jou kan betekenen.

In april start het adem traject in groepsverband, je leest er meer over op de pagina van het ademtraject.

Je bent naast een 1-op-1 sessie ook heel welkom op één van mijn Ademcirkels  in groepsverband, check hier de agenda

Klik hier voor de Tarieven

Heb je vragen of twijfel je of ademwerk iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.

Breathing Inn maakt gebruik van de integriteitscode van The Breathwork Coach.

Wil jij de plek in jezelf terug vinden om weer op adem te komen?

Ben je op zoek naar meer ontspanning in je leven?

Wil jij loskomen uit jouw systeem van patronen, overtuigingen en blokkades?

Ga jij voor ont-moeten en wil je meer voelen wat je lichaam echt nodig heeft?

Wil je in beweging komen om je weer compleet te voelen?

Voel jij een JA? Bel of mail mij direct.

Waar? In Haarlem of Amsterdam in mijn praktijk ruimte.

In Haarlem zijn mijn werkdagen op de maandag, woensdag of donderdag. In Amsterdam ben ik vanaf 1 april op de dinsdagavond beschikbaar.

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt

X