Adem Ont-moetingen

Over Breathing Inn

Breathing Inn groepsont-moeting

Ademen in groepsverband zorgt voor verbinding. Ik noem deze groepssessies ont-moetingen. Je ontmoet anderen maar je ontmoet vooral jezelf.

En je mag je ont-doen van alles wat je moet van jezelf.

Breathing Inn Flow & Emotional Release. 

tijdens deze ont-moeting gaan we heerlijk de natuur in voor een STILTEWANDELING, we ademen de geuren van het bos en de duinen in. En gaan de kracht van stilte ervaren. Je gaat luisteren naar het verhaal van jouw ademhaling en voelen wat er in je leeft. Welk verhaal zit er achter jouw manier van ademen, wat zet je vast, laat je adem stoppen of juist stromen. Waar wil jij jezelf van ont-doen?

In de studio gaan we op de klanken van de muziek bewegen, het volgen van jouw lichaam en jouw hart. Met deze manier van bewegen, kom je bij jouw intuïtie terecht en misschien ook wel jouw weerstand. Wat heeft jou dat te vertellen?

HEART DANCING heeft mij zo enorm veel gebracht en ik wil het jou zo graag laten ervaren. Heart dancing zorgt voor verbinding en veiligheid in de groep. Zodat er een veilige setting wordt gecreëerd zodat de in overgave mag gaan ademen.

We gaan samen ADEMEN, we gebruiken de verbonden ademhaling of chaotisch ademen lees hier wat het precies is: https://breathinginn.nl/ademwerk-its-like-magic/ Uiteraard geef ik eerst uitleg over deze manier van ademhalen. Je start met een bepaald gevoel of emotie die voor jou past op dat moment. Alles is goed, weet dat. Met dit ademwerk laat je je lichaam het werk doen waardoor je op cel niveau oude wonden kan helen,  pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk RELEASEN en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig.

Tijdens het SOUND BATH mag je lekker in de ontspanning blijven voordat we overgaan tot SHARING als je die behoefte voelt om jouw ervaring met de anderen te delen.

WAT KAN HET JOU BRENGEN?

Na deze ochtend heb je de kracht van stilte ervaren, ben je dichter bij jouw kern gekomen, heb je mogen loslaten maar vooral toestaan wat er leeft in jou en hiermee totaal zijn. Kan je je bevrijdt voelen van blokkades in je lichaam, stress, burn-out gevoelens, onverwerkte emoties, trauma’s, negatieve herinneringen uit het verleden. Het kan je helderheid geven over de overtuigingen over jezelf en loslaten.

Heb je een vraag of wil je weten of dit iets voor jou is? Mail mij dan op info@breathinginn.

Check de agenda op deze pagina: https://breathinginn.nl/agenda/ en meld je aan voor het eerst volgend event.

 

Face your fear ~ Free your light

 

————————————————————————————————————

Breathing Inn Relax & Flow geef ik alleen nog aan bedrijven of  in privé sessies. 

Tijdens deze ademsessie geef ik uitleg over de ademhaling en wat het met jou kan doen en wat bewust ademen vooral kan brengen. We gaan ADEMEN, echt op adem komen. We luisteren naar het verhaal van onze adem door middel van verschillende bewegingen en ademhalingstechnieken. Dit kan van alles oproepen bij jezelf, namelijk energie, verschillende emoties, weerstand, blijdschap, ruimte in je lichaam maar veelal een reis naar binnen. Daar zijn antwoorden te vinden. Het haalt je uit de ratrace en gejaagdheid van het leven. Het haalt je uit het ‘moeten’, zonder wilskracht maar met zachtheid.

Heb je interesse in een Ont-moeting voor een groep met jouw mensen, in een privé sessie of collega’s? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

 

IMG-20210731-WA0008

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt

X