Adem Events

Over Breathing Inn

Breathing Inn groepsont-moeting

Ademen in groepsverband zorgt voor verbinding. Er worden verschillende groepssessies aangeboden, Ademcirkels, Adem Ont-moetingen en Retreats. Tijdens de onderstaande events wordt over het algemeen de verbonden ademhaling of chaotisch ademen gebruikt. Lees hier meer over deze manier van ademen.

Wat is een Ademcirkel?

Ervaar wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen! Tijdens de ADEMCIRKEL reik ik je de tool aan voor het creëren van een persoonlijke reis naar binnen.

In deze sessie maak je kennis met het verhogen van je lichaamsvibratie via de verbonden ademhaling. Een veilige, actieve circulaire ademtechniek die je levensenergie laat stromen. Tijdens deze sessie word je je bewust van jouw ademhaling. De sessie is zo opgebouwd dat we ons eerst gaan verbinden met onze ademhaling en met wat er in ons lichaam leeft. Dit doen we door verschillende bewegingen, dit zorgt voor veiligheid voor jou en in de groep. Daarna starten we een ademreis onder begeleiding van muziek. Daarna is er tijd voor het delen van de ademreis, dit helpt ter integratie.

De ademcirkel duurt 2 uur.

Wat is een Adem Ont-moeting?
Een Adem Ont-moeting is een combinatie van natuur, beweging, muziek, een ademreis met verbonden ademhaling en sound bath. Het is een ochtend waar je helemaal mag ont-moeten. Alles wat jou niet meer dient mag je loslaten. De adem zal jou leiden naar jouw essentie. Wie jij in werkelijkheid bent.

Tijdens een Adem ont-moeting gaan we de natuur in voor een STILTEWANDELING, we ademen de geuren van het bos en de duinen in. En gaan de kracht van stilte ervaren. Je gaat luisteren naar het verhaal van jouw ademhaling en voelen wat er in je leeft. Welk verhaal zit er achter jouw manier van ademen, wat zet je vast, laat je adem stoppen of juist stromen. Waar wil jij jezelf van ont-doen?

In de studio gaan we op de klanken van de muziek BEWEGEN het volgen van jouw lichaam en jouw hart. Met deze manier van bewegen, kom je bij jouw intuïtie terecht en misschien ook wel jou weerstand. Wat heeft jou dat te vertellen? Ook zorgt het voor verbinding met de ander en daardoor met jezelf. Jij bent de ander en de ander ben jij. Op deze manier wordt een veilige setting gecreëerd zodat je in overgave mag gaan ademen.

De ADEMREIS begint. Je start met een bepaald gevoel of emotie die voor jou past op dat moment. Alles is goed, weet dat. Met dit ademwerk laat je je lichaam het werk doen waardoor je op cel niveau oude wonden kan helen,  pijn uit het verleden, trauma’s of negatieve herinneringen mag gaan omarmen. Je gaat letterlijk RELEASEN en alles wat daar bij komt kijken mag er in zijn geheel zijn. Je bent veilig.

Tijdens het SOUND BATH mag je lekker in de ontspanning blijven voordat we overgaan tot SHARING als je die behoefte voelt om jouw ervaring met de anderen te delen.

De Adem Ont-moeting duurt 3,5 uur.

Wat is een Online Adem Ont-moeting?
Tijdens een online Adem Ont-moeting in jouw vertrouwde omgeving mag je kennis maken met de verbonden ademhaling. Kennis maken met de plek in jezelf om op adem te komen. Verbinden in een groep, op afstand maar toch zo dichtbij. Je bent niet alleen, energetisch ben ik aanwezig bij jou. De muziek en mijn stem leiden jou door een ademreis heen. Jouw lichaam beweegt zich waar het heen mag gaan. Je mag voelen en ervaren wat de ademhaling kan brengen.

De Online Adem Ont-moeting duurt 1,5 uur.

VOOR WIE? 

Een ademreis is geschikt voor iedereen die klaar is om wat dieper te gaan en zijn of haar emoties en (onbewuste) trauma’s aan te kijken en te helen. Indien je contra-indicaties hebt, neem dan contact met mij op.

WAT KAN HET JOU BRENGEN?

  • Een diepere connectie met jezelf
  • Uit het hoofd, in het lichaam
  • Het loslaten van oude patronen en gewoonten
  • Trauma release
  • Het verwerken van (onverwerkte)emoties en blokkades in je lichaam
  • Ontwaken van onze life force, oftewel onze levensenergie
  • Vermindering van stress en angstgevoelens
  • Gronding, rust, ruimte en stabiliteit in lichaam en geest
  • Zelf reflectie en persoonlijke groei

Heb je een vraag of wil je weten of dit iets voor jou is? Mail mij dan op info@breathinginn.nl

Check de agenda op deze pagina: agenda en meld je aan voor het eerst volgend event.

Face your fear ~ Free your light

 

————————————————————————————————————

Breathing Inn voor bedrijven, vrienden, of op jouw retreat?

Voor bedrijven geef ik een ademworkshops. Ik geef uitleg over de adem en wat het met jou kan doen en wat bewust ademen vooral kan brengen. We gaan ADEMEN, echt op adem komen. We luisteren naar het verhaal van onze adem door middel van verschillende bewegingen en ademhalingstechnieken. Dit kan van alles oproepen bij jezelf, namelijk energie, verschillende emoties, weerstand, blijdschap, ruimte in je lichaam maar veelal een reis naar binnen. Daar zijn antwoorden te vinden. Het haalt je uit de ratrace en gejaagdheid van het leven. Het haalt je uit het ‘moeten’, zonder wilskracht maar met zachtheid.

Heb je interesse in een Ont-moeting voor een groep met jouw mensen, in een privé sessie of collega’s? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

 

IMG-20210731-WA0008

Neem contact op voor het maken van een gratis intake of als je vragen hebt

X